![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
Multumesc de parerii.O sa stin cont de ele .
De masina asta ce spuneti ?Am lucrat ceva la ea si e prima data cand folosesc acel efect alb pe masina . |
2 Attachment(s)
Incearca sa fi mult mai atent la selecti, iar la roata fata ai adaugat dupa cauciuc negru peste caroserie, ai taiat din caroserie o bucatica si se vede putin cam urat mai bine o lasai asa, in rest imi place... mai multa atentie si o sa faci lucrari superbe.
Si eu cu ceva simplu facut repede sa vad daca ar prinde-o :D. |
Quote:
|
Nu-mi place o sa fie prea simpla... O sa vezi ce-i fac vara asta sau pana in vara... depinde de buget.. asta daca o sa ai timp de ea :oops: :P
|
Quote:
Merci de pareri Si misto masina clean care ai facuto . |
Stai linistit ca nu superi pe nimeni.
|
1 Attachment(s)
katy sper sa nu te superi ca am lucrat pe masina ta dar am vrut sa vezi cum arata fara bandouri.eu cred ca arat bine
|
Nu ma supar stai linistit, ms frumos de poza.
Totusi nu o sa le scot.. Arata bine dar parca fara bandouri nu mai tinde a peugeot. |
Ce pot sa fac sa trec si eu la nivelul unu ?
|
2 Attachment(s)
Din cate stiu eu nu e pe nivele. Aici poti intra in grupul Virtual Tuning iar dupa aceea in Design Team.
Ceva usor de seara ... |
1 Attachment(s)
al3xxxxx , cred ca te referi la :
Stage 1 Stage 2 Stage 3 Stage 4 Stage 5 urci in " Stage 1" dupa care 2,3,4 si 5 dupa numarul posturilor. @cs25katy : draguta asa simpla,ce-i drept nu imi place culoarea dar gusturile nu se discuta, incearca sa faci defuser-ul negru si sa bagi o textura slaba de carbon. Mai incearca sa ii aprinzi stopurile,inclusiv cel de pe portbagaj ( eu as face un nou layer,as da cu brush rosu putin pe stop unde as vrea sa fie aprins si as da layeru' pe Lighten sau Screen),am incercat si am pus print screen sa vezi ce vroiam sa zic,sper sa nu te deranjeze . sanatate |
1 Attachment(s)
Am incercat, nu prea mi-a iesit cum trebuia dar .. cat de cat :D.
|
si la cate posturi sunt la stagiu 1? si cum pot intra in grupul vt ?va las inca 2 lucrari de ale mele.
|
4 Attachment(s)
Astea sunt dar nu stiu de ce nu me-au aparut
|
donnoru la bg de la golf mi-l dai si mie?
PS: e facut de mine din 4 bg....puteai sa il ceri...... |
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
|
- Copyright 2026 4Tuning