![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Imi poti spune mai exact unde ai dat ? Ca nu gasesc :sad:
|
File - > Save As -> selectezi Jpeg, dai un alt nume pozei ...si ar trebui sa iti apara
|
2 Attachment(s)
O sa ma uit cand ajung acasa sau maine.
Pana una alta un Fiat facut cred eu cat de cat bine. Am incercat pe cat posibil sa nu mai fac greselile de care mi-ati amintit la masinile anterioare. Pareri ? |
Quote:
|
Daca puneam mai putin nu se vedea mai deloc. :sad:
|
bro' nu te supara dar noise'ul ala e oribil , in general in fotografie noise'ul e considerat un defect , iar grila fata seamana mai mult a plexi' decat a grila.Carbonul de pe capota ti-a iesit ok
|
2 Attachment(s)
Prima mea lucrare, care arata cat de cat bine. Nu este foarte complexa dar astept pareri :D
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Salut,sunt nou pe aici si vreu si eu sa va cer parerea despre tuning-ul acesta .
|
Ai destule greseli.
|
Quote:
|
chiar asa destule nu are, masina arata foarte bine, schimbarea de BG s`a facut calumea, jantele doar nu au contrastu potrivit si sunt cateva selectii mai cioplite...nimic major, bine ai venit pe forum!
|
Si la grila cum a dat cu negru se vede neterminat... sau probabil e prea deschisa luminozitatea la mine :???:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Nu cred ca aia a incercat, probabil la el pe monitor se vede ok de aia nu si-a dat seama.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:15. |
|
- Copyright 2026 4Tuning