![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Pai da dar la tine in partea stanga e bine si in partea dreapta e total aiurea , umbra era altfel la ceea de pe care te-ai luat deoarece presupun ca era alta distanta intre bara si asfalt ;)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
subaru.....:D
|
2 Attachment(s)
Pai umbra normal ca o refac dar dupa original.
Inca ceva de la mine :arrow:. La asta chiar am stat ceva mai mult si nu cred ca mai are asa de multe greseli ca lucrarile din urma... Geamurile nu stiu daca le-am facut bine cu reflexele acelea :???:. |
Jantele sunt blurate iar aia fata e si putin ovala.Geamurile au iesit bine doar ca e prea definita diferenta intre negru si norii aia, trebuia un pic mai stearsa trecerea de la una la alta.
|
Ms @cannonball, data viitoare incerc sa fac asa.
|
2 Attachment(s)
Dupa o lunga pauza ... :arrow:
|
La mine pe monitor se vede diferenta intre cauciucul original si cel pus de tine, ai copiat janta cu o parte din cauciuc si se vede urat.
|
Monitorul meu are luminozitatea mai mica . :sad:
|
2 Attachment(s)
Dupa o lunga pauza, m-am gandit sa-i modific un pic Golf-ul unui prieten. :)
Modificari: - Suspensie, Jante RH ZW3, Grila fara semn cu 2 faruri, bandou lateral scos, manere scoase, stopuri in 2 culori, folie, scos prag, astupat semnalizari bara, scos numar fata. :) Foto: Rares CRM Virtual Tuning: Rares CRM |
2 Attachment(s)
si eu cu o ibiza '96 dupa o pauza de aproape un an.....pareri?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Peugeot 206.
|
frumoasa lucrare, cred ca ai stat o gramada la ea...da` nu prea vad rostu esapamentului in geam, si admisia aia pt ce`i acolo daca motoru e in fata? :)) oricum, frumoasa lucrare, felicitari si bine ai venit pe forum!
|
2 Attachment(s)
Mazda :arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:30. |
|
- Copyright 2026 4Tuning