![]() |
Re: Club CIELO
Quote:
|
As vrea mai degraba ceva $.$ pt ca am trebuie sa dau pe ceva pana de Craciun... Si sincer m-am cam saturat de aliaje...prea rigide pt mine :)
|
toba sport YED de vanzare,modificata pentru cielo,nu mai trebuie sa mai umbli la ea,decat o pui pe masina....pret negociabil
https://forum.4tuning.ro/picture.php?...ictureid=22758 |
3 Attachment(s)
jante BBS 15" cu sau fara cauciucuri,acum are gume 195/60/15,accept variante sau banutzi?cine e interesat prv me
|
un pret la jante si la toba baieti :))
|
jantele 850ron usor negociabil!
|
ok mersi
|
bat jantele?
|
4 Attachment(s)
vand si eu jante de aliaj originale daewoo....cu care au venit din fabrica nubira2 sau cielo executive plus.....nu sunt strambe sau lovite.... au pe ele cauciucuri dunlop sp sport 185/55/r14 toate 4 uzate uniform....mai au "carne" pe ele....pretul undeva la 800 ron.......si 2 anvelope marangoni originale Italia 175/65/r14 la pretul de 250 ron ambele....sunt noi noutze....
accept schimburi cu alte jante de aliaj+anvelope pe 14" sau 15" |
Usor usor se transforma in BAZAR :lol:.
Bafta la vanzare. |
Pai cea mai ramas din Cielo in afara de bazar? :sad:
Nimic. |
hai lasa ti criticile!nu mai fiti rai daca nu aici,unde majoritatea celor cu cielo modificate cauta lucruri noi,atunci unde!hai sa nu mai fim rai si mai bine sa ne mai intalnim si noi!
|
Quote:
Ai vreun SFI? As fi interesat...:rolleyes2 |
bine zis cu intalnitu :)
|
dap....ce zice-ti o punem de o intalnire joi 12.11.2009 la ora 20:00 in spatele salii polivalente din bucuresti...
eu unu o sa vin...apropo am dat zvon pe toate forumurile |
1 Attachment(s)
salut. vreu sa cumpar un set de jante pe 14" pentru al meu cielo. am gasit niste jate ART model 231 la 230 euro.ce parere aveti de ele,atat ca aspect,calitate si daca se potrivesc cu cauciucurile care le am 185.60.r14.
|
presupun ca 230 euro toate 4 nu bucata...am vazut pe ceva masini modelul asta daca ai grija de ele dece sa nu te tina ;))
|
Se potrivesc cu cauciucurile tale, dar mai bine cauta pe alfaromtrans. ro :) Acolo au pret mai bun. Am inteles ca ei ar fi importatorii si restul de pe la ei iau. Eu art-uri de la ei am vrut sa imi iau la inceput... De calitate in schimb nu stiu ce sa iti zic pt ca nu am vazut. Am vazut in schimb art-uri pe13 pt matizake si mi s-au parut mai mult decat ok. Destul de tzepene, deloc subtiri si cred ca rezista...
|
230 euro toate 4 plus kitul de instalare ,prezoane,capacele....din cate am citit sunt facute in china lucru care nu inspira incredere.as vrea sa stiu daca este cineva care sa le aiba pe un cielo sau macar ceva asemanator de la ART mie imi plac ca si aspect , voi ce ziceti dau bine?
p.s. stiu sait-ul dar nu au modelul acesta pe 14". |
Vazusem un cielo pe aici sau pe cieloclub, care avea ceva asemanator. Dar nu stiu sigur daca erau ART-uri. mie cele care le-am vazut, pt matiz, mi s-au parut destul de ok. Si cum zicea cineva mai sus, daca ai grija de ele si nu le rupi prin gropi, nu ar trebui sa ai probleme...
|
Quote:
|
Pai trebuie sa fii atent si la gaura aia de centrare. Daca nu se potriveste perfect pe butucul de cielo, trebuie inele de centrare. Daca spatiul intre janta si butuc e foarte mic de nu incape nici inel de centrare, atunci nu prea stiu ce se face... Dar daca se potriveste perfect, nu ai probleme...
|
Quote:
|
pai daca a mai vandut pt cielo e ok. Dar eu stiu ca inelele de centrare sunt diferite, pe diverse dimensiuni :) De dat bine, sigur dau :)
|
am si eu o intrebare..pe cielo meu am bord dala fara turometru si ma intereseaza daca pot monta bord cu turometru pe ea...fara modificari mari..daca a facut cineva asa ceva va rog sa imi spuneti si mie ce ar trebuii facut si schimbat pt montarea celui cu turometru:)
|
cauta vezi ca era un topic tot pe 4tuning care vroia sa isi moteze torometru pe cielo... nu il mai gasesc...
din cate stiu eu trebuie la bobina de inductie legat |
cumpar cielo 5 usi, hatchback, nexia, inmatriculat, cat mai ieftin, lovit defect uzat
|
cel care il pui tu se leaga la bobina din cate am inteles...dar daca schimbi bordu nu stiu exact..mai ast pareri
|
mai bine te duci la un service sa ti`l monteze... mai mult de 50 de lei nu o sa iti ia:)
|
Quote:
|
Vezi ca s-a mai discutat pe forum, din cate tin eu minte Lao a dat niste detalii... parca.
Foloseste functia "search" si cauta bine, inainte de a posta intrebari. Valabil pt toata lumea, ca sa nu discutam de 100 ori aceleasi subiecte. |
salut tuturor ma bag si eu...in club se poate?
|
da normal:D
e loc pentru fiecare cielist:D |
am si eu o intrebare...cand intru mai tare in curba,urc borduri sau plec mai sportiv de pe loc parca se aude un scartait(cloncanit) si am impresia ca e de la balamele sau usa..ati patit asa ceva??ast raspunsuri...ms
|
Posibil sa fie bolturile de la usi... dar alea troznesc, nu scartaie. Pune-le cateva picaturi de ulei si ciocaneste-le usor cat sa le schimbi putin pozitia.
|
oki..ms am sa ma uit..are un trosnit(cloncanit,scartait) nu pot sa zic exact..cred ca se torsioneaza masina si daia:(
|
balamaua face asa... in general usa din stanga soferului.
|
dap..aia din stanga...sa ma uit atent la ea:)
|
nu prea ai ce sa vezi... eu am dat fata de la usa jos, am mers cu ea asa si tot nu prea am avut ce vedea. daca gasesti ceva spune`ne si noua:)
|
Quote:
Alex, cum au zis si baietii mai sus, bolturile la usi sunt de vina... Putin ulei acolo si ai scapat ieftin si rapid. Repeti operatia cand mai scartaie, si tot asa. bafta! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:43. |
- Copyright 2026 4Tuning