![]() |
Re: Kitsch Tuning .... part 2
din punctul meu de vedere e ca si cum ai pune pe o dacia 1300 botul de logan. e aceeasi marca, dar atunci toata lumea ar fi fost deacord ca e un kitsch absolut, oricat de buna ar fi fost lucratura. cand e vorba de bmw, parerile se nuanteaza... din pacate se incadreaza perfect in definitia kitschului, desi masina este foarte migalos lucrata.
nota 10 pentur finisaje si aspect de show, nota 1 pentru ideea de a face o struto-camila, indiferent de sigla de pe capota si de semnatura atelierului care a creat-o. |
stiu,sunt de acord cu tine,e un Kitsch perfect,nu am zis ca nu e,pt ca e BMW !!
am zis doar ca daca ne uitam de la axul fata inspre spate,masina e frumoasa... :D |
kitsch si din partea mea!!!
|
deci la felul in care arata nu ai nimic de spus doar ideea in sine ca a facut`o exact ca in reclama cu peugeot 206 ala ( intelegeti ce vreau sa spun ) numai ca este aceeasi marca de masina si cum bine zice si aleks =
Quote:
|
1 Attachment(s)
asta kitsch ;)
|
1 Attachment(s)
doamne cata bataie i`ar da masina aia saraca daca ar putea ... absolut oribil, infect, prost gust, taranism si lista poate continua ....
mda si sa fiu ontopic ... sper ca e photoshop ... e 12 noaptea ... suuuuper idei :shock: |
e veche asta. Si a mai fost pusa:-P
|
scuze dar la 300 de pag numai in threadu` asta tre sa fi god sa stii fiecare poza de peste tot :))))) oricum poate mai sunt ca mine care nu stiu ... si asta e de retinut ... :lol:
PS PS : imi pare rau ca nu pot sa dau zoom pe poza ... vroiam sa vad daca acolo pe lateral scrie M6 :( la naiba ... |
la BMW ala e grav rau...dupa cum arata as zice ca e E30 (urs).
e bine ca a ramas in familie,faruri de e46 cu bad boy look,si stopuri de e60... ce oameni... Cat despre ala cu super-nova,nu cred ca e reala,adica ar trebui sa fie prea om cretin ca sa puna bot de BMW pe dacie... |
Quote:
dar un cuvant nu ai fi scris si tu acolo pe topic:evil: |
deci e30 din cat se vede e destul de bine facut , pacat ca ideea in sine e un mare Kitch !
|
2 Attachment(s)
:lol:un fan mnc ,si nu numai......:lol:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Inca ceva asemanator: |
Nu mi se pare un Kitsch solenza asta, chiar e reusita as putea spune .
|
este bine realizata, intr-adevar, dar transformarea unei solenza intr-o "loganosolenza" nu e totusi cea mai buna miscare in domeniul tuningului de bun-gust...
|
mi se pare ca i`a facut botu ala parca a impins motoru cu picioarele din masina si s`a indoit radiatoru pe tabla ... nu stiu mie unu nu imi place ...
|
tata lor fratie...iti dai seama ce face masinutza asta pe circuit:))) rupe norma:P:D
|
Parerea mea se incadreaza si ea in aceasta categorie :P :oops::lol:
|
clar ca se incadreaza....e cel mai bun exemplu de KITSCH
|
parerea mea este , pe langa faptul ca e Kitch , e si PhotoShop 100% !
|
Nu e Photoshop, am vazut-o pe strada in zona Pod Eroilor asta acum ceva timp. Acum probabil tot pe acolo umbla dar nu am mai stat sa o caut. :)
|
1 Attachment(s)
russian jaguar......
|
cu masina aia rosie din remorca o sa am cosmaruri:shock:
|
2 Attachment(s)
:lol:scuze nu a fost intentionat...
|
sa mai zica cineva acu ca opel`u nu e masina :)))) imaginatie tata n`am ce zice
|
Re: Kitch Tuning .... part 2
Quote:
ca sa inteleg mai bine,de ce crezi ca pana si scaunele sunt un kitch?? stiai ca masinuta asta(asa cum o vezi in poze) a aparut in revista promotor?Ar trebui sa vezi cum merge,am vazut-o live(chiar am si mers cu ea anul asta) si,pe langa faptul ca arata bine, merge super si motorul. ****** =================== ia-o usor cu jignirile si incearca sa scrii corect in limba romana - aleks |
Quote:
Poze cu masina mea gasesti in semnatura la pagina 2, daca ti se pare ca lumea de aici se ascunde in spatele monitorului. |
Quote:
ce vezi tu bine la acea masina? |
boxele alea de combina fac toti banii :))))
|
3 Attachment(s)
sper ca nu au mai fost
|
A 2-a sunt aproape sigur că e photoshopată.
|
A doua,ai dreptate,dar ultima e o penibilitate,sa faci dintr-o Corolla,Mercedes e nasol rau. Masina aceea are potential. :(
|
4 Attachment(s)
more merGedes
|
Quote:
|
Quote:
dar stii cum e vb aia.... NICIODATA SA NU ZICI NICIODATA |
pai nu asta isi dorsti orice MX5 ??? Sa devina un SLK :) !
|
macar a fost modest, s-a limitat la 230 nu a sarit la AMG :)
|
era prea de tot daca punea amg....:)))
da cred ca nu a putu din cauza tobelor...daca erau 2cel putin ...punea:)))) |
2 Attachment(s)
"niste cocalari ...in blana maneaua,cu ochelariide soare toti 3 pe varfu nasului,cu mainile scoase pe geam.... si se mai si strambau cand treceai pe langa ei "
:sad: saraca masina:!: Da'ti zoom la 2'a imagine sa vedeti ce fetze de gigolo au :lol::lol::lol: |
Cat de hidoasa poate sa fie! Si are tabla in jurul stopurilor....
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:16. |
- Copyright 2026 4Tuning