![]() |
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
Multumesc de intrebare, imi vad de treaba mea, cred ca e cel mai bun lucru si sunt destul de bine. Am fost si la 3 etape de campionat moto, ce au fost comune si cu etapele de camionat europeanERC pt amatori sa zic asa, desi numai amatori nu au fost. Am luat si o cupa, daca tot se vorbeste de cupe si privim optimisti spre campionatul de anul viitor. Momentan suntem 3 participanti din Piatra Neamt, dar asteptam cat mai multi alaturi de noi. La firma toate is bune, nu sunt noutati, daca se mai inventeaza ceva poate
|
Avem nevoie si de ajutorul vostru cu un comentariu .
Numai daca ne revoltam toti putem schimba ceva . http://ziarpiatraneamt.ro/10-socuri-...udetean-neamt/ |
Da Ghici pot confirma si eu anumite probleme la Spital. Am avut neplacerea de a ajunge si eu la urgentze miercuri 13.10.2010 pe la ora 20.30. Procedurile la care am fost supus sunt cele descrise de tine, adik , tensiune, daca sunt alergic la medicamente dar intradevar avand doar o criza de atac de panica post-tratament nu m-a mai trecut prin toate analizele am stat 2ore jumate sa-mi puna o perfuzie si aia fara calciu si alte vitamine esentiale, doar cu b6, si b1, si renumita glucoaza 5%. am stat o ora pana s-a terminat perfuzia si inca jumate de ora cu perfuzia goala in vena. Ceea ce am vazut acolo fiind si persoane de varsta a treia, si tineri, cu toti se comporta la fel , adica asistentele si inclusiv femeile de serviciu sunt buricul pamantului iar noi muritorii de rand. Asa ca raman consolat cu ideea ca totul pleaca de la Management si coboara pana la portar, care apropo sa intri cu orice problema in spital tre sa dai 2-3 lei la poarta. Asa ca iti pot confirma cam tot ce ai relatat.
|
asa este... eu am asitat la neplaceri mai grave,din pacate
cu un caz aproape de moarte,m-am dus la urgente, o trebuit sa tip jumatate de ora la ghiseul ala ca sa ma bage si pe mine lumea in seama... pe urma sa vina cu o grata cu un tensiometru la un om care facea atunci infarct . in fine... s-a depistat problema... s-a ajuns la internare si am fost uimit de conditiile din spital si de modul in care se purtau cadrele medicale cu pacientii. La cate am vazut... acei gandaci de prin sertarele in care pacientii is depoziteaza alimente sunt nimicuri! In cazul persoanelor cardiace...mai bine nu apelati in piatra neamt la spital si nu datorita medicilor ci a conducerii spitalului si a lipsei majore de medicamente si aparatura! Pacat de medicii pe care ii avem ca sunt destui care isi fac foarte bine meseria ...dar lipsa de echipament isi spune cuvantul. Is foarte multe de povestit... |
Asta e sistemul sanitar de la noi!.....dar poate au si oamenii astia o scuza mai ales k le-au luat 25% din salarii si atunci ce tragere de inima mai au sa-si faca meseria cu trebuie!...si multe altele
|
HHAHAHAHAH ! Ce prostie ai spus.. ca inainte tare-si mai faceau treaba.. si stai tu linistit, ca aia 25 % ii scoate de 3 ori mai mult din "micile atentii"
|
Ba baiatu, pe criza asta crezi k mai arunca oamenii cu bani asha prin spitale!...normal ca multi se plang de ei k dak le-ar da dreptul s-ar comporta altfel toti din spitale.. si inainte era mult altfel, k nu duceau lipsa de medicamente si accesorii in spitale si multe altele!...ia si fate doctor dak te duce capul si atunci o sa pricepi mai multe
|
Ba ma lasi ? Sistemul romanesc e acelasi din '89, adica DE RAHAT ! Intotdeauna spitalele au fost infecte, fara medicamente, cu doctori care umbla numa dupa spaga, altfel nici nu se uita la tine. Cum poti sa spui ca inainte nu duceau lipsa de medicamente ??? Probabil nu traiesti in Romania ... ai fost prin afara si confunzi spitalele.
In Romania, INTOTDEAUNA a fost criza in spitale, in scoli, la infrastructura si peste tot ... Romania in sine e o criza |
tot noi i`am invatat cu spaga ma! nu au cerut ei... ci noi le`am dat
ca asa`i romanu ,nu se descurca singur. ca romanu e prea comod sa faca ceva de unu singur...tre sa unga pe cineva ca sa obtina ceva... sa fie ajutat primu... sa fie el mai cocos ca restu sarantocilor |
Sa mai inveselim putin atmosfera.
Ieri duminica in mijlocul zilei unu era atat de beat incat a adormit la volan pe trecerea de pietoni din fata de la Asirom :)) http://ziarpiatraneamt.ro/un-sofer-b...-piatra-neamt/ |
Quote:
Ati bout? NIMIC! |
De aia erau masinile de politie acolo cand ma trecut eu .. chiar ma intrebam de ce sunt acolo :D
|
Da ...saracii politisti vroiau sa il trezeasca si el nu si nu ca doar nu e fapta penala sa dormi putin :))):))):)))
|
prea tare...dar vorba aia traim in romania tara tuturor posibilitatilor:D
|
pe mine m-a spart asistenta aia...
asistenta "hai nene ca`i mai bine pt matale nu fi fraier !" :help: omu : :drunk:" nu!" asistenta :"a poi atunci daca esti prost ,ramai asa!":weirdface :))))) |
Ia sa va dau o tema grea de gandire :)
Cititi articolul asta http://ziarpiatraneamt.ro/la-spitalu...inteste-locul/ Si haideti sa vedem cum putem face o donatie din partea comunitatii auto din Piatra Neamt ..... e vorba de o sectie unde sunt tinuti copii abandonati in spital de nsinte proaste care zic ca sunt mame . Copii fara aparare si singuri pe lume ..... eu care sunt cam insensibil de felul meu am fost miscat sa vad acesti copii ..... si daca alti copii de la Scoala 2 au putut sa isi doneze alocatiile cred ca noi ditai animalele putem face si noi ceva.... |
1 Attachment(s)
Katana in Urmarire Genarala la Trombonu de Neamt :))
http://ziarpiatraneamt.ro/doi-membri...-piatra-neamt/ |
=))))))) i`ai facut vedete ma :)))
eu cred ca ti-o aruncat cu shurikane-uri in cauciucuri...nu au tras cu arma! |
Quote:
|
Salutare baieti , am si eu o intrebare pentru cei care cunosc : Vineri am luat orasul pentru categoria B , iar pentru categoria A , am poligonul programat pe alta data . Problema este ca ambele au fost in acelasi dosar , iar domnii de la politie nu`mi elibereaza dovada pt categoria B pana ce nu iau si categoria A. Stie cineva vreo "portita " pe unde ma pot strecura si eu ca sa pot circula cu B pana ce iau A ?
|
Quote:
doar daca renunti la cat. A momentan si faci alt dosar pt A |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
asta cu taxa e vrajeala. normal se fac 2 dosare. pe cererea pe care ai completat-o exista o casuta care:
1.daca o bifezi soliciti permis; 2.daca nu bifezi nu mai soliciti. chitanta poate fi trasa la xerox in al doilea caz pt. al 2-lea dosar. poti solicita eliberarea permisului dar va trebui sa platesti iar chitanta aia de la CEC. acum in cazul tau cu sala luata la A nu mai are rost. daca doamne fereste pici la traseu atunci poti cere permisul pt B urmand sa mai adaugi chitanta la dosarul pt. A. de aia se fac dosare separate. si sigur ai 2 dosare. |
Quote:
|
Are dreptate instructoru sau cine ti-a spus. Se face 1 dosar pentru mai multe categorii (se baga o fisa medicala, psihologic etc si mai multe fise pentru categorii). Daca renunti la A, iti da B-ul, altfel nu poti. Daca vrei sa faci alt dosar, inseamna sa faci alta fisa medicala, alt psihologic, alte poze, tot ... inclusiv alt examen.
Anul trecut am dat eu A, C, E si D ... si mi-au facut 1 dosar si mai multe fise dintr-alea ptr categorii. |
Quote:
|
Diesel sa ne anunti si pe noi ce ai rezolvat, daca ai putut sau nu. Chiar m-ai facut curios :)
|
Duminica 7.11.2010 sunteti invitati la un gratar la Targu Neamt zona zimbrarie pe la ora 13-14 cu mic cu mare ca de sfarsit de sezon/an cei care au fost stiu despre ce este vorba si unde mai exact. va asteptam in numar cat mai mare
|
Quote:
Avand in vedere ca au mai ramas cateva zile pana luni , nu m-am mai complicat cu separarea categoriilor in 2 dosare , fapt ce era posibil ( din cate mi-a spus ala de acolo ) |
Quote:
|
Da, poate separa in doua dosare, dar trebuie sa platesti de 2 ori taxele
|
eu fac dosare separate pt fiecare categorie in parte. de fiecare data cand cursantul ia o categorie dosarul ramane la politie. la programare se va duce cu celalalt dosar pt urmatoarea categorie, nu ai cum sa platesti de doua ori taxele. :rolleyes2
|
de acum am rezolvat problema , am luat azi si A`ul . Astept sa vina lunea sa iau dovada !!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: