![]() |
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Se anunta marea ieseala? :-)
|
Quote:
Succes cu organizarea !!! |
Quote:
Claudiu, eu ti-am zis,daca nu vii, zic pe forum ce fantezii ai. =)) |
Nu puteti sa faceti toata chestia asta pe tip FLASHMOB?
|
Am si eu o intrebare, a facut cineva de aici facultatea de mecanica sau o face in prezent?
Citisem pe undeva de cineva care o facea,dar nustiu cine :D |
Ieseala ...hmmm ...suna bine ...suna ....suna a belea :))
Hai Raz acasa ...ca se raceste mancarea ...e gata de saptamana trecuta :)) Si ZYZ vad ca nu a uitat sa tasteze :D ... Am sa aduc weekendul asta o baterie special pentru Radu ...ca am imbatranit si nu mai pot impinge masini ca pe vremuri ..:D Sunt cativa din CD care o fac ...defapt mai toti din CD sunt la AR... |
si eu sunt la mecanica(AR),dar nu sunt din CD...:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Fain,o sa am colegi ,daca nu schimba astia iar bac-ul =))
|
Quote:
|
eu am terminato deja:lol:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu fiti rai ca nu e frumos ...
Tin sa zic inca odata ca imi place rosul de pe Nissan :)) nu ca nu as fi ziso de 45334634524 de ori ...:)) |
Quote:
@Dro,la ce liceu ?:D |
:lol:auzi la ei dak am terminat liceul mai baieti am si diplome de mecanic am lucrat si in service numai ca numi place sa fiu scavu nimanui sau sa mi se dea ordine;)degeaba ajungeti ingineri si alte chesti dak tu nu stii sa desfaci o turbina sau nu stii sa schimbi rulmentu de la toba:D
|
Quote:
Am lucrat si eu in service, dar acum nu pot sa ma impart in 7 parti, ca as fi lucrat si acum :D |
stiti sa masurati cu comparatorul sau minitehnicus din pasiune?
:)) |
Quote:
aici era vorba de cei de la MECANICA :)) P.S. aveti grija ca asta de sus cu T.C.M.-ul lui avea 10 pe linie nu va puneti cu el :rolleyes2 |
Va comportati exact ca niste copii de 10 ani iesiti in curtea scolii sa'si masoare sulele...off offf...cum zice cirinel: "TUAMNI" =)).
Revenind... Cine vine din zona de Nord (Iasi/Suceava) pe 6 iunie la Alexeni? (noua etapa de drag) ...de data asta cu fotocelula up&running :) (cik). |
Quote:
|
pai daca mai merg mai multi din iasi merg si eu cu bolidu si inca vreo 2 din club
cam ce grupe vor fi? :shock: |
ce frumos e iasul in special copoul ... pacat ca-i plin de tarani .
|
Quote:
|
un prieten mi-a spus ca acum 2 zile , 10 tarani l-au batut pe unu , pe copou ...
|
Quote:
a venit vara si li sau umflat dorsalii |
recomand bastonul telescopic si drujba portabila pentru astfel de cazuri :)
|
cam zgomotoasa drujba , plus in masina n-ai cum s-o tii , trebuie pusa in portbagaj , e bun un baston telescopic sau un electrosoc :-P ... dar la 10 ce poti face ? inafara sa fugi cu pretul vietii ?
|
Quote:
niste tarani dom`le... niste tarani... |
Quote:
|
Sunt satul de astfel de specimene, ma dispera genul ala de persoane care se duc in parca cu "kila" de seminte ca la stadion si lasa in urma un morman de coji pe jos dar si pe banca.
|
Quote:
|
pff.... ce mergeau semintele la stadion :love: , printre 2 vorbe mai aruncai si o coaja de samanta .mai mihai , mai , semintele is biodegradabile :-P nu si pe asfalt , dar de ce avem vantul ? ca sa le trimita in iarba , sa creasca iarba frumos
|
Quote:
Daca platesti salubritatea nu inseamna ca trebuie sa arunci gunoaiele pe unde apuci si daca tot ti-e pofta de mancat seminte,poti sa pui frumos corjile in ceva si dupa aia le arunci la cos. Cand am fost in vacanta in Italia, mi-au zis cei de acolo ca se ia amenda pentru asa ceva si crede-ma, e usturatoare. Inca ceva,sa zicem ca-ti duci prietena in parca sau o sa ai un copil si o sa-l duci in parc,ti-ar place sa vezi pe banca si pe jos numai corji, nu cred, |
Quote:
si asta inseamna ca suntem specimen ? toti am mai mancat o seminta ... ( te rog sa ma excluzi din acesti "toti" ) n-am nimic personal cu tine ;) platim salubritate ! Din aceste cauze multă lume : https://www.youtube.com/watch?v=qwWKxlIRWdo |
asa..pentru cultura generala..
COÁJĂ, pl. coji, s.f. 1. Țesut protector extern al rădăcinilor, tulpinilor și ramurilor unor plante (lemnoase); scoarță. ** Înveliș exterior al fructelor, al semințelor etc. zorro. eu ti-am corectat mesajul.banuiesc ca "ti s-a blocat tastatura" si scriai de 3 ori aceeasi chestie. ;) |
COJÍ, cojesc, vb. IV. 1. Tranz. A curăța de coajă legume, fructe etc. 2. Refl. (Despre răni cicatrizate, despre pielea arsă de soare) A se curăța de coji; a se descuama. 3. Refl. (Despre pereți și despre tencuiala sau varul de pe ei) A se degrada (la suprafață) prin umflare, crăpare etc. din cauza condițiilor de mediu; a se coșcovi. – Din coajă.
Stiu si eu sa folosesc dex-ul si ca fapt divers,am vazut ca prin unele topicuri ai cam uitat de limba materna. O seara faina. |
am scris din dex pentru ca altfel probabil nu ma credeai. nu era un repros. oricine greseste.
2 la mana..daca am gresit esti liber sa ma corectezi.. daca tot nu stiu sa vorbesc corect gramatical "limba romania" ... ;) ca literar nu stiu daca ai cum sa ma corectezi pe forum. (daca stii ce inseamna literar) ... probabil am vorbit in maghiara sau ceva.. de nu intelegeai. si inca ceva.. daca nu va place sa fiti corectati, nu mai postati frate. ca si asa ne rade tot forumul asta.. imi placea cum era inainte... fiecare spunea ceva interesant, daca era corectat isi cerea scuze sau ignora, dar recunostea, fiecare propunea ceva concret; acum s-a ajuns la discutii despre coji de seminte pe forum auto.... ce sa mai, ne-am dus dracu'. salut |
| All times are GMT +2. The time now is 06:06. |
- Copyright 2026 4Tuning