![]() |
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
Salut
Care stiti prin ploiesti unde se poate face o evacuare completa de inox, ca a mea a inceput sa se crape un pic din cauza la caldura de la gazele evacuate. Stiu ca e mai scumpa de facut decat una normala pe tabla dar calitatea e net superiora. Multumesc Alexandru Ploiesti |
SAlut,
Ma numesc Vivian am 26 de ani si il caut pe unu paganel.Il stiti cumva?Stiti pe unde sta?Frate,deci daca pun mana pe el..........offff........ce nervos sunt. |
Quote:
|
nu ie gluma frate......trebuie sa dau neaparat de el.......
ps: e tovarashu meu de mici la selgros si jigodia nu mai raspunde la buzz-uri si am o foame in mine,mama....:lol: |
Quote:
(DOAMNE FERESTE)........... |
Duamne fereste ,jakkale.
Deci daca-l vedeti sa-i spuneti ca ramane cum am stabilit.:yes: Maine la ora 12.00 la locul de intalnire.:D:D:D |
fix...............:))))
|
12...12 si ceva fix :)
|
pe pian in baie!!!
|
fix si 5 minute :)
|
Quote:
|
Exact la asta ma gandeam eu. A dreacu coincidenta :)
|
Super! :))
da' s-a mai castigat si pana acum...si se va mai castiga si in viitor sunt convins,ce e vreo problema? :)) exact cum scrie acolo s-a castigat de alegeri...sau in alte dati cand s-a luat premiu de sarbatori...asta e clar ca se castiga cand vor ei decat! :| |
2 Attachment(s)
Stire de ultima ora:
Fotografii spion din satelit de la Aria 51+1 privind masina etalon Redzone S-a instalat stage 9.(Bancuta capitonata pentru pilot,hamuri Recaro) S-au inlocuit pneurile cu potcoave R666 pentru ca in sarcina nu punea puterea jos. Si mai prezenta scurgeri de lichid galben la puntea spate cand i se trage frana de mana. Instalare rollcage. Fornaie cand intra in viteza a III-a. Aceste informatii au fost smulse dintr-o copie a ordinului de reparatie. Va aparea pe coperta revistei Cox si TopGear din Decembrie 2009 |
Quote:
ASTA A PUS CAPAC.............:)):))):)))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))) 1 cal putere....dar frumos domne....:))))) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:44. |
- Copyright 2026 4Tuning