Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

CT-86-OCT 07-05-07 18:43

Re: Constanta - Accidente

6 Attachment(s)
Accidentul de pe 1 mai Cobadin , erau 5 persoane in masina , 200 la ora soferu a intrat in depasire si a iesit in decor unde a pierdut controlul masini .

ZOLIAT: unele poze au fost scoase datorita continutului extrem de socant

yulydelacamp2005 07-05-07 21:45

fotografi mai mult decat socante zic eu ... datorita faptului ca o multime de oameni sunt in jurul masinii si pana sa vina politia, ambulanta si descarcerarea ...nimeni nu face nimic ...ba chiar stau cu mainile in san ...
incredibil ...

mark_uss 07-05-07 22:34

bine ai venit in romania..tzara unde nimik nu socheaza..indiferentza e mare ..to ce se putea zice acolo de mai multi care nu se gandesc ca poate odata or sa aiba nevoie de ajutor: le-a trebuit viteza..ia viteza..: trist ..f trist ..pacat de tineretzea lor..mai erau multe de facut de vazut..pacat..D-ZEU sa aiba grija de sufletele lor...DRIVE SAFE....

LKS 08-05-07 00:31

in seara asta..pe la 12 ... pe varianta intre autoklass si semafor la vapor..pe sensul spre vapor ...un break visiniu ... proptit intre un stalp si gardul de pe margine ...bara fata era in mijlocul strazii ...
stie cineva ceva ? am trecut pe acolo ..dar nu am oprit sa vad care e faza ..

DUTZU 08-05-07 00:34

NTz ntz ce soarta pe aia care au murit la cobadin !!! :))) ca sa vezii....

aXeL.ZeY 08-05-07 00:44

Quote:

Originally Posted by LKS (Post 889998)
in seara asta..pe la 12 ... pe varianta intre autoklass si semafor la vapor..pe sensul spre vapor ...un break visiniu ... proptit intre un stalp si gardul de pe margine ...bara fata era in mijlocul strazii ...
stie cineva ceva ? am trecut pe acolo ..dar nu am oprit sa vad care e faza ..

Vad si eu maine dimineata cand ma duc la fac ...da banuiesc ca nu e ceva grav

LKS 08-05-07 00:50

Quote:

Originally Posted by aXeL.\/iX (Post 890020)
Vad si eu maine dimineata cand ma duc la fac ...da banuiesc ca nu e ceva grav

asa sper si eu ...desi breakul era inghesuit destul de urat intre stalp si gard...

Psycho 08-05-07 08:38

deci pozele sunt mai mult decat socante ... OMG ...

CT-87-ADY 08-05-07 13:10

Accidentul de aseara de pe varianta a fost destul de grav...
s-a intampat in jurul orei 23.45.
Martorii spun k soferul a intrat pur si simplu in stalp... probabil a adormit la volan...
Ambulanta si Descarcerea au sosit destul de repede in vreo 7-8minute.
avea hemoragie interna...picioare rupte era destul de nasol...

o sa revin cu poze si filme... :|

D_M_X 09-05-07 10:08

Quote:

Originally Posted by yulydelacamp2005 (Post 889554)
fotografi mai mult decat socante zic eu ... datorita faptului ca o multime de oameni sunt in jurul masinii si pana sa vina politia, ambulanta si descarcerarea ...nimeni nu face nimic ...ba chiar stau cu mainile in san ...
incredibil ...

Daca te pricepi si esti instruit sa dai un prim ajutor victimelor rezultate intr-un accident este ok si poti sa te bagi...daca nu mai bine stai in banca ta...doar daca exista un inceput de incendiu trebuie acctionat ptr lichidarea lui.....in rest e bine sa nu va bagati ptr ca nu stiti ce trebuie sa faceti si cum sa scoateti un om incarcerat....
Au fost oameni care au murit din cauza bunavointei celor din jur

CT-87-ADY 09-05-07 12:36

5 Attachment(s)
Da, Adi are dreptate... :(

Au venit si filmele:

-=X-Team=-82-MDN 09-05-07 15:51

Quote:

Originally Posted by CT-87-ADY (Post 892398)
Da, Adi are dreptate... :(

Au venit si filmele:

nasol rau ... Doamne fereste de asa ceva .. ;(

yulydelacamp2005 09-05-07 22:52

Quote:

Originally Posted by D_M_X (Post 892155)
Daca te pricepi si esti instruit sa dai un prim ajutor victimelor rezultate intr-un accident este ok si poti sa te bagi...daca nu mai bine stai in banca ta...doar daca exista un inceput de incendiu trebuie acctionat ptr lichidarea lui.....in rest e bine sa nu va bagati ptr ca nu stiti ce trebuie sa faceti si cum sa scoateti un om incarcerat....
Au fost oameni care au murit din cauza bunavointei celor din jur

e perfect adevarat ... dar cred ca orcine trebuie instruit sa dea un prim ajutor ... inca din clasele V-VIII si pana ajunge la maturitate ... si cand faci scoala de soferi sunt lucruri elementare din primul ajutor pe care orice sofer ar trebui sa le cunoasca ... si cand am spus ce am spus ...nu ma refeream neaparat la deplasarea sau miscarea persoanelor din masina ... ci macar la verificare sau poate la deplasarea portierelor, a plafonului ... nu stiu ... poate exagerez ... dar eu cand am vazut masina ...primul lucru a fost sa cobor sa vad daca mai e cineva in masina, sau daca e nevoie de ajutor(nestiind ca momentul accidentului a fost cu mult inainte)...

c0a 12-05-07 00:16

2 Attachment(s)
au fost asta seara vreo 3 accidente unu pe mamaia , un taximetrist a calcat un pieton pe trecere , unu in mamaia unde una cu un tico a intrat in niste stalpi d-aia portocalii si dupa s-a oprit intr`un gardulet galben , iar ultimu pe mircea la intersectia de la biserica , 3 masini , un peugeot , un sang yong si un matiz care s-a rasturnat de 2 ori si dupa s-a oprit in perete.
am poze da e cam proasta calitatea

GABBY_ 12-05-07 01:17

in noaptea asta a fost unul la intersectia mircea cu iorga din cate am auzit si a iesit cam grav,daca are cineva detalii...

All times are GMT +2. The time now is 16:01.

- Copyright 2026 4Tuning