![]() |
Re: Constanta - Accidente
6 Attachment(s)
Accidentul de pe 1 mai Cobadin , erau 5 persoane in masina , 200 la ora soferu a intrat in depasire si a iesit in decor unde a pierdut controlul masini .
ZOLIAT: unele poze au fost scoase datorita continutului extrem de socant |
fotografi mai mult decat socante zic eu ... datorita faptului ca o multime de oameni sunt in jurul masinii si pana sa vina politia, ambulanta si descarcerarea ...nimeni nu face nimic ...ba chiar stau cu mainile in san ...
incredibil ... |
bine ai venit in romania..tzara unde nimik nu socheaza..indiferentza e mare ..to ce se putea zice acolo de mai multi care nu se gandesc ca poate odata or sa aiba nevoie de ajutor: le-a trebuit viteza..ia viteza..: trist ..f trist ..pacat de tineretzea lor..mai erau multe de facut de vazut..pacat..D-ZEU sa aiba grija de sufletele lor...DRIVE SAFE....
|
in seara asta..pe la 12 ... pe varianta intre autoklass si semafor la vapor..pe sensul spre vapor ...un break visiniu ... proptit intre un stalp si gardul de pe margine ...bara fata era in mijlocul strazii ...
stie cineva ceva ? am trecut pe acolo ..dar nu am oprit sa vad care e faza .. |
NTz ntz ce soarta pe aia care au murit la cobadin !!! :))) ca sa vezii....
|
Quote:
|
Quote:
|
deci pozele sunt mai mult decat socante ... OMG ...
|
Accidentul de aseara de pe varianta a fost destul de grav...
s-a intampat in jurul orei 23.45. Martorii spun k soferul a intrat pur si simplu in stalp... probabil a adormit la volan... Ambulanta si Descarcerea au sosit destul de repede in vreo 7-8minute. avea hemoragie interna...picioare rupte era destul de nasol... o sa revin cu poze si filme... :| |
Quote:
Au fost oameni care au murit din cauza bunavointei celor din jur |
5 Attachment(s)
Da, Adi are dreptate... :(
Au venit si filmele: |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
au fost asta seara vreo 3 accidente unu pe mamaia , un taximetrist a calcat un pieton pe trecere , unu in mamaia unde una cu un tico a intrat in niste stalpi d-aia portocalii si dupa s-a oprit intr`un gardulet galben , iar ultimu pe mircea la intersectia de la biserica , 3 masini , un peugeot , un sang yong si un matiz care s-a rasturnat de 2 ori si dupa s-a oprit in perete.
am poze da e cam proasta calitatea |
in noaptea asta a fost unul la intersectia mircea cu iorga din cate am auzit si a iesit cam grav,daca are cineva detalii...
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:01. |
- Copyright 2026 4Tuning