![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti
mirciule...da si tu acolo la tine la usergroups...sa nu mai iti apata crazy drivers..nu d alta..dar apar vorbe dup aceea ;)
|
Quote:
ai grija d tine ;) |
Ce liniste pe aici de multa vreme, defapt pe tot topicul Crazy Drivers e Pustiu :| :(
|
Asa este dupa sarbatori. Toata lumea isi linge ranile. Eu m-am apucat de treaba la masina si nu prea mai am timp de altceva. Bafta si sa te pregatesti pt. 4tuning day. Ca iar venim.
|
Dap....ajteptam 4tuning day ....Stefane..ce faci pe la masina :D...? ne intalnim pe 1 aprilie la BUC ;) bafta
|
Cine o sa aiba loc si pt me pe 1 aprilie?platesc cat face.... ma anunt de pe acum.
|
ehh... stefan are planuri MARI... da MARI de tot... eu oricum ii multumesc pt stie el c :)) :P si sper sa ajung si eu anu asta la 4t Day... ;)
|
Cateva poze gasiti la: https://forum.4tuning.ro/114-masina-mea-toyota-lexus/10108-toyota-supra-mk-iii/page-4.html
|
felicitari stef ;). astept sa o vad la 4 tuning Day ;). Multa Bafta Tuturor
|
Salutare toturor... :) imi pare bine sa va revad... si am hotarat ma mult prin insistenta lui adytza sa revin in crazy drivers (daca ma primiti inapoi :) ) din cauza certurilor care au fost... si pt k mi-am dat seama, cam tarziu, k am gresit cand am plecat din CD... Sper sa ma intelegeti si sa sper k de data asta sa fie ceva frumos si in bucuresti cum este in restul tari...
Nu am apucat sa vb cu Stefan despre asta dar o sa vb cat de curand cu el si sper sa ajungem la o intelegere :) |
asa cioky eu unu am incredere in tine si sper sa facem treaba frumoasa in bucuresti. am vrut sa revii pentru ca esti diferit fatza de multi care au fost in Crazy Drivers . Cred ca si Stefan va fi deacord sa revii ;). Multa Bafta
|
Inteleg situatia de la Bucuresti ...sa lasam in urma ce a fost ...neintelegirile sau scuzat ...greseala a fost facuta , dar si iertata ...oricum ne trebuie oameni de incredere la Bucuresti .....te ajteptam inapoi ......dai la usergroups Crazy drivers ....acolo ....si sa dea cineva accept ...cred k Stefan nu are nimic inpotriva ...multa bafta si numai bine ;) ..ne vedem la 4tunig day
|
Pana in momentul in care sunt gata actele clubului nu mai dau accept la nimeni. Poti pana atunci sa fii in perioada de proba (:D ). Dupa ce sunt gata toate actele si prezint conditiile necesare pentru a fii membru Crazy Drivers putem rezolva si cu usergrupul.
|
Oky ....intelesh shefu ...si am vb cu Alex...a zis ceva de nijte foi de inscriere ...pe undeva ....hmm...sa fie date la inaintare pentru a fi completate ..
|
mda... oki stefan daca iti par asa suspect iti respect decizia :)
si asteptam hartiutele... :) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:11. |
- Copyright 2026 4Tuning