![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi
frate...nu pot face nik...sry...rog altzi vtuneri sa incerce....:)
|
Se Poate face ceva frumos ?
3 Attachment(s)
Salut...am si eu o skoda fabia.am si eu nevoie de o idee ...ceva mai simplu...dar sa arate si marfa...se poate? ms anticipat
|
Re: Se Poate face ceva frumos ?
Quote:
|
nu prea am timp..chiar nu mere nimik din unghiurile astea? ...:(
|
2 Attachment(s)
:rolleyes2
|
chiar nu ma baga nimeni in seama? :(
|
Quote:
|
ok merci mult. pozele astea sunt facute cu telefonu...si sunt la rezolutzie mica...si calitatea lasa de dorit...ok am sa revin cu poze...bafta!
|
2 Attachment(s)
|
Cei care... nu stiu .. sa faca... sunt rugati sa ... stea si sa invete , sa nu se mai bage ...
Daca te simti .. pur si simplu nu mai posta, mai asteapta, mai invata, mai lucreaza, si abia dupa ... ceva timp .. mai incearca sa faci masina unui membru , pana atunci , antreneaza-te bine ... compara-te cu altii ... si cand simti tu .. ca lucrezi... cat poti tu de real , abia atunci mai incearca, pana atunci , stai nene-n banca ta ... Si aici nu e vba de un singur om .. Topicul asta a fost ca facut ca oamenii sa vada... cam ce pot scoate.. Nu ca sa va bateti joc de masinile lor .. Pe de alta parte, sunt cativa baieti care isi fac treaba excelent , felicitari lor , la fel , e pe simtite .. |
Iar voi , membri 4t , care puneti poze aici , si cereti .. de toate..
Macar puneti si voi 4 unghiuri simple ,fatza , spate , profil si 3/4.. Ca nu e tocmai usor sa faci VT. . . si nici nu-i platiti pe baietii astia sa va faca... ;) |
6 Attachment(s)
Imi puteti da va rog si mie niste idei de tuning pe una dintre masinile astea..oricare din ele, care va este mai usor de tunat si..sa nu fie prea extravaganta.Multumesc :)
|
Se Poate Face ceva ? :D
1 Attachment(s)
help me if you pls :) 8)
hai sa va vad .. poate iese ceva misto ::lol: |
tot neclara poza nu puteam lucra pe asa calitate slaba sorry:neutral:
|
1 Attachment(s)
poza asta te ajuta :?:
|