![]() |
Re: Recomandari filme si videoclipuri
Quote:
Recomand: walle,mirrors,the unborn,the dunwich horror 2009,Sadisticum.2008,parasomnia 2008 ! |
Pulp Fiction, Cidade De Deus si videoclipul Metallica - One :)
|
Recomand ''Creep'' e din 2004 filmu da interesant(horror):-P
|
o comedie buna am cam vazut aproximativ tot ce este nou, dar demult nu am mai vazut un film in care sa rad i hohote :lol::D. ati putea sa imi dati ceva nume de filme gen comedie bune? :D
|
Ador filmele horror iar preferatul meu a fost THE MESSENGERS...super tare filmul...tin minte ca asa m-am speriat la o faza ca m-am si bagat sub pat:lol:...deci care nu l-a vazut,merita vazut:-)
|
1. Out cold (comedie)
2. Midnight meat train (horror) 3. Alvin and the chipmunks:lol: (is tari alea trei veverite:lol:) 4. Dance flick (inca nu l-am vazut,dar e parodie dupa filmele astea cu dans: step up,you got served etc)....abia astept sal vad:mrhappy: |
Recomand videoclipul Anna Lesko - Balalaika :yes:
|
Aş dorii şi eu toate serialele de la Băieţi buni dar nu ştiu unde le găsesc ,da-ţi-mi şi mie o idee vă rog !:???:
|
pe FileList ai incercat ?
|
Da şi nu e nimic , nici măcar pe episoade nu este :( .....offf
|
-Bachelor Party 2
-Ghost Of Girlfriends Past -Hes Just Not That Into You -JCVD -Numere Fatale -Transformers -Drag Me To Hell -Knowing -Dance Flick -Weekend Cu Mama -Race To Witch Mountain -Marea Mahmureala -Jocuri La Nivel Inalt -WatchMen -Night At The Museum -Franklyn -Coraline -17 Again -The International -Despre barbati si nu numai -Terminator Salvation -Ingeri Si Demoni |
1 Attachment(s)
Stie cineva cum se numeste filmul din care este " capturat " acest screen ?Attachment 1000870
|
Filmul se numeste ''Torque''
ON: recomand Ice Age 3! super funny filmul si se vede destul de bine..;) |
Quote:
|
Daca vreti ceva horror recomand :Dead Silence si Drag Me To Hell si Silent Hill,Stephen King's IT.Vreti ceva de vazut fara sa ramai dupa aceea cu sechele :)) recomand The Knowing(genial film) si world trade center(tot cu Nicolas Cage) ,Ingeri si Demoni :) cu razboi sau army kind of :recomand Max Manus man of war,Der Untergang,Enemy at the gates,sniper(2009),Flags of our fathers si toata seria Band of Brothers9in regia lui Steven Spielberg si Tom Hanks) :D iar ca si comedie 17 again mi s a parut destul de interesant:D Vizionare placuta:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:09. |
- Copyright 2026 4Tuning