![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
Quote:
Quote:
Baiatu cate grame are? Sa stie si necunoscatorii de noi... :rolleyes2 |
Quote:
|
Pai daca tot o dai in scoala nu stii ca una este carbonul de care ai invatat la scoala,un gaz adica si una este carbonul-materialul care se foloseste la constructia bicicletelor,masinilor si pieselor de tot felul.Plus ca trebuia sa-ti dai seama dupa greutate sau daca ciocaneai un pic in cadru cu degetul.O bicicleta total carbon,costa cat o masina buna-buna.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
De asta ce ziceti ?
https://forum.4tuning.ro/79-talcioc/2...an-design.html As vrea sa o achizitionez si nu prea am cunostinte in domeniu ! Merita preul cerut ? o zi buna ! |
e o bicicleta obisnuita , cu 500 ron iti poti cumpara una noua , tot cu aceleasi "dotari" .
|
Quote:
Pretul este de 400 lei ! |
2 Attachment(s)
nu-i chiar bicla.. dar e accesoriu pt bicla:D
o casca din al II-lea razb mondial.. trecute prin multe... strambata..curatata, ciocanita, indreptate, chituita, nituira, grunduita, vopsita... finalul? e mai jos.. din pacate poza nu reflecta adevarata culoare:( are si tente de verde.. cu ceva gri.. iar la baza vopseaua e neagra... |
Nu-mi zice ca o porti cand mergi cu chopperu':lol:
|
Quote:
|
Pai vreau!:D
Mor de curiozitate:lol: |
Salut!Sunt nou pe aici,si as vrea sa stiu cum as putea face o remorca de bicicleta, insa nu de aia de carat copii...as vrea ceva mai de touring...si alte d-astea:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:43. |
- Copyright 2026 4Tuning