Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Accidente (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/39239-accidente.html)

jmf_ 24-08-09 06:24

Re: Accidente

Aseara pe la 12 era un leon nou galben lovit frontal destul de nasol la intrarea pe podul de la Polus, dar pe sensul de mers spre Cluj. N-am vazut a doua masina, atunci il ridicau sa-l duca, probabil cealalta era deja dusa. Pacat...

mafiozzo 24-08-09 09:22

da si sambta ereau 4 masini lovite la polus tot cum vi spre cluj.. stiti de ce? pe prima banda cum vi e plin de pietris...vin cu 80 90 km/h.. si in curba aia.. le fuge masina si poc......

Kent8 24-08-09 09:40

hihiih, din calibra se pot recupera 2 lucruri :) capacul de la roata (ce acopera prezoanele) si clanta de la usa :d

raul_rebelul2005 24-08-09 20:56

frateee....ii praf calibra aia,domne..

Dolce CST 31-08-09 11:40

Nu ati auzit de accidentul de sambata dim langa sigma? pe la ora 3-4...:-/

mafiozzo 31-08-09 18:41

ala 3 4 noaptea? cu bmwu si taximetristu?

Dolce CST 31-08-09 22:14

vento cu taxi

Gixer 02-09-09 17:00

Intersectia de la Casa de cultura a studentilor cu Napoca, pe la 1.30 aznoapte un Lexus LS350 cu ceva Skoda combi.....Lexus-ul accidentat frontal rau pana la motor, iar Skoda lateral stanga.....fara victime.

CJ-18-DOR 05-09-09 14:26

despre accidentul de azi noapte din zorilor (scoda oktavia) sofer 18 ani (coma) + 3 pasageri inca un baiat si 2 fete(una din ele decedata) nu stiti nimic???

Jokerman170 05-09-09 17:53

a cauzat un dop imens azi pe varianta, cam atat au fost implicate si un audi a3 si un fiat punto in acelasi accident

bLue_maNiak 05-09-09 20:06

Azi la semaforul din Marasti ... intersectia Aurel Vlaicu cu Siretului parca ,( aia ce da in Dunarii ) un Opel Vectra a franat ca s-a facut rosu ... un Xsara s-a proptit in fundul lui , si din spate un Zafira in spate la Xsara . Nimeni nu a patit nimic ... doar pagube materiale .

La accidentul din fata de la Obsession , taximetristul a vrut sa i rupa capu la ala cu Vento visiniu ( era baut tipul din cate am aflat ) noroc ca au ajuns astia de la Sectia 6 in 10 secunde , atunci ieseau in patrulare . Oricum , in timp ce soferul Vento-ului vorbea cu politistul , taximestrisu' i-a dat una peste fata .

CJ-86-UHE 06-09-09 22:38

http://stirileprotv.ro/exclusiv/stir...ata-video.html

KoKozula 09-09-09 18:38

Accident acu de vreo ora in Floresti, pe drumul principal. Din cate stiu eu este drum .... european? Un polo (cred) alb a lovit.. un? un? CAL!. Un cal. :|. Bietul cal banui ca nu avea nici o vina ca trecea p-acolo .... omu' mergea pe banda de urgenta (sau ce e aia, ca nimeni nu cred ca stie daca e banda de urgenta, e banda de biciclisti sau ce e) si a luat calul direct pe parbriz. Erau urme de franare lungi.

Ce m-a socat e faptul ca bietul cal zacea pe jos, era viu, si plin de sange, si o gramada de oameni, impreuna cu politistii, se uitau la el. :|

Cuiutz 09-09-09 21:29

Quote:

Originally Posted by KoKozula (Post 2625568)
Accident acu de vreo ora in Floresti, pe drumul principal. Din cate stiu eu este drum .... european? Un polo (cred) alb a lovit.. un? un? CAL!. Un cal. :|. Bietul cal banui ca nu avea nici o vina ca trecea p-acolo .... omu' mergea pe banda de urgenta (sau ce e aia, ca nimeni nu cred ca stie daca e banda de urgenta, e banda de biciclisti sau ce e) si a luat calul direct pe parbriz. Erau urme de franare lungi.

Ce m-a socat e faptul ca bietul cal zacea pe jos, era viu, si plin de sange, si o gramada de oameni, impreuna cu politistii, se uitau la el. :|

Au fost 2 cai si au iesit de pe strada aia ce da in principala .. ala cu polo l-a luat in plin pe unu si celalalt a fugit ... atunci am iesit la poarta .. era sa dea peste mine .. A venit un veterinar si l-a scutit de chinurii pe calul lovit ..
Asta e .. se mai intampla .. animale nesupraveghiate .. erau caii unui tigan ..

KoKozula 10-09-09 06:59

Cuiutz.... suntem consateni ? :D

Noh macar atata ... ca avenit un veterinar...
Si cine ii repara masina lui ala ? Sau s-a constatat ca el e de vina ca nu avea ce sa caute pe banda aia? Ce banda e aia?

All times are GMT +2. The time now is 06:15.

- Copyright 2026 4Tuning