Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Hunedoara - Accidente (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/34214-hunedoara-accidente.html)

*HD_85_GEL* 23-02-11 01:36

Re: Hunedoara - Accidente

Si ca sa mai scriem cate ceva si in thread-ul asta, vreau sa va spun ca in data de 19.02 la ora 19:00 am fost nefericitul conducator auto al unui VW polo (masina fratelui) care a fost lovit frontal de una bucata domnisoara care nu mi-a acordat prioritate intr-o intersesctie semaforizata.... o sa revin si cu niste poze cand voi intra in posesia lor

BaLaurzor 23-02-11 01:38

Quote:

Originally Posted by *HD_85_GEL* (Post 4111912)
Si ca sa mai scriem cate ceva si in thread-ul asta, vreau sa va spun ca in data de 19.02 la ora 19:00 am fost nefericitul conducator auto al unui VW polo (masina fratelui) care a fost lovit frontal de una bucata domnisoara care nu mi-a acordat prioritate intr-o intersesctie semaforizata.... o sa revin si cu niste poze cand voi intra in posesia lor

gelu tu ai o treaba cu intersectiile si prioritatea

*HD_85_GEL* 23-02-11 04:07

Quote:

Originally Posted by BaLaurzor (Post 4111913)
gelu tu ai o treaba cu intersectiile si prioritatea

Da asa se pare, dar de data asta eu am fost cel nevinovat si tot ma plesnit necazu' :cry:

F.R.Sonic 23-02-11 08:05

Quote:

Originally Posted by *HD_85_GEL* (Post 4111952)
Da asa se pare, dar de data asta eu am fost cel nevinovat si tot ma plesnit necazu' :cry:

Las' bine ca esti ok...tabla e tabla...s-asa ii facea figuri polo-u ala lu fraito ;)

Kedy 23-02-11 09:46

Quote:

Originally Posted by *HD_85_GEL* (Post 4111912)

Ba Gelutzu ai progresat de la gabori la scroafe :lol: :lol: :lol:

P.S. las bine ca esti tu ok si nu ai fost vinovat o faci pe asigurarea donsoarei ;)

ban_f_2005 23-02-11 12:19

care ce stiti de accidentu de la calan cu bmw?

*HD_85_GEL* 23-02-11 13:18

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 4112340)
Ba Gelutzu ai progresat de la gabori la scroafe :lol: :lol: :lol:

P.S. las bine ca esti tu ok si nu ai fost vinovat o faci pe asigurarea donsoarei ;)

da asa am zis si eu, dar chestia e ca asigurarea nu acopera daunele, o sa trebuiasca sa dau in judecata asigurarea si pe tipa respectiva. E c-am complicata treaba ca reparatia totala ma costa 209 milioane iar asigurarea ma despagubeste cu 89 milioane :sad:

adrian78bmw 23-02-11 13:24

Quote:

Originally Posted by *HD_85_GEL* (Post 4113018)
da asa am zis si eu, dar chestia e ca asigurarea nu acopera daunele, o sa trebuiasca sa dau in judecata asigurarea si pe tipa respectiva. E c-am complicata treaba ca reparatia totala ma costa 209 milioane iar asigurarea ma despagubeste cu 89 milioane :sad:

209 milioane?cred ca nici intreaga nu mai facea atat masina..eu zic sa iei banii de la asigurare vinzi masina asa cum e si iti iei altceva..Apai la ce preturi baga aia la piese nici e de mirare ca nu le ajunge plafonul ala de asigurari si banii si impart inspectorul de daune si cei de la service..

BaLaurzor 23-02-11 13:26

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 4113032)
209 milioane?eu zic sa iei banii de la asigurare vinzi masina asa cum e si iti iei altceva..Apai la ce preturi baga aia la piese nici e de mirare ca nu le ajunge plafonul ala de asigurari si banii si impart inspectorul de daune si cei de la service..

5000E , hmm, dc nu-ti da totala ?

Kedy 23-02-11 13:43

Quote:

Originally Posted by ban_f_2005 (Post 4112853)
care ce stiti de accidentu de la calan cu bmw?

Il stiam eu pe baiatul care a murit, era un fost coleg de-a lui frate-mio si fata care conducea am auzit ca a ramas fara picioare(paralizata de la jumate)
Dumnezue sa-l ierte.

detalii:
http://www.adevarul.ro/locale/hunedo...commentsPage-1

*HD_85_GEL* 23-02-11 13:50

Quote:

Originally Posted by BaLaurzor (Post 4113034)
5000E , hmm, dc nu-ti da totala ?

pai mi-a dat dauna totala, doar ca inca nu am semnat nimic... acum ast sa vad ce rezolva taicamio prin timisoar de niste pise si apoi cred ca o sa aduc masina la Hd.
Apropo, cine are un trailer? sau cunostinete sa imi duca masina de la Brasov la Hd.

Kedy 23-02-11 14:21

Quote:

Originally Posted by *HD_85_GEL* (Post 4113086)
pai mi-a dat dauna totala, doar ca inca nu am semnat nimic... acum ast sa vad ce rezolva taicamio prin timisoar de niste pise si apoi cred ca o sa aduc masina la Hd.
Apropo, cine are un trailer? sau cunostinete sa imi duca masina de la Brasov la Hd.

Vinde-o ba, nu mai scoti masina din aia daca ti-o dat dauna totala. Cu banii care ii iei de la asigurari plus ca mai iei ceva si pe ea si pe acte si iti iei alceva la ce preturi sunt acum ;)

*HD_85_GEL* 23-02-11 15:07

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 4113195)
Vinde-o ba, nu mai scoti masina din aia daca ti-o dat dauna totala. Cu banii care ii iei de la asigurari plus ca mai iei ceva si pe ea si pe acte si iti iei alceva la ce preturi sunt acum ;)

eu nu pot s-o vand, e masina lui fratemio si asta isi vrea masina...

ondin 23-02-11 22:03

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 4113032)
209 milioane?cred ca nici intreaga nu mai facea atat masina..eu zic sa iei banii de la asigurare vinzi masina asa cum e si iti iei altceva..Apai la ce preturi baga aia la piese nici e de mirare ca nu le ajunge plafonul ala de asigurari si banii si impart inspectorul de daune si cei de la service..

ce bani sa imparta nesimtitii astia ca daca mergi sa faci casco iti evalueaza masina la mii de euro ca sa platesti o prima anuala cat mai mare si apoi daca ai nevoie de despagubiri iti depreciaza masina pana primesti o plasa de cartofi pe ea.
sunt prostuti oamenii ca ii tin in viata pe astia cu asigurarile, cred ca doar pe baza de RCA si alte asigurari obligatorii gen locuinta se lasau astia de mult de afaceri si era mai bine.

F.R.Sonic 24-02-11 15:25

10 Attachment(s)
polo tuning... poze de la Gelu

All times are GMT +2. The time now is 01:53.

- Copyright 2026 4Tuning