![]() |
Re: -=Maşini din Piatra Neamţ=-
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Asa e Cosmine, prietenii tot prieteni raman, nu plagiatori!...abia astept sa scot "fiara" pe asfalt cu noua putere a ei si o sa-ti onorez provocarea, dar numai o plecare k la cati bani a papat masinuta nu mie bine sa-mi bat joc de ea-intelegi?...
|
1 Attachment(s)
Aline , sper ca ai stelajul de bere pregatit la rece pt mine da ?:P
Poate ajung si eu vineri la intalnire... ca nu am mai fost de ceva timp:) |
Modificarile aduse pentru a ajunge la puterea aceasta au fost:
Filtru de aer Sport de inox Marire debit pompa de benzina Presiunea marita de la 0.8 Bar la 1.2 bar la turbina Si sper pe viitor sa mai fac si alte lucruri .. oricum parerea mea este ca rezultatul actual este destul de bun .. |
Ai iesit bine la raportul putere-modificari, acum la presiuna asta in turbo nu stiu daca o sa tina mult, sa nu cedeze, acum depinde de turbina :|
|
Daca ai masurat la volanta dai tu berea ca e sub 200:))
|
Putere la roata tati :P nu la volanta
Am hartiile doveditoare :) |
VEdem pe hartiutze...daca e asa ma pregatesc cu berea! Tu cauta-ti turbina sau motor :)) depinde ce cade primu!
|
Nu o sa cada nimic , iti garantez eu asta :) ca modificarile astea nu le-am adus eu sa ma aflu in treaba , ci am consultat siteul si forumul saabcentral si sunt persoane care au dus SAAB`ul lor personal la 3-400 de cp si au la activ peste 20.000 DE KM fara sa crape nimic , avand in vedere ca :
All Saab 9000 Turbo engines come with a steel crank, steel rods and Mahle pistons and they can handle up to 500bhp and still last 250,000miles without a problem. |
Quote:
Chiar ce tip e? Stii cumva? |
Quote:
|
da.. Garett T27 sau T30 una din asta , cel mai mult ma enerveaza ASR`u asta care imi afecteaza Plecarea de pe loc foaaarte mult :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:38. |
- Copyright 2026 4Tuning