![]() |
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
aoleu.... mai bine nu intrebam ce sa puna... bafta cu masina dani .. e superba !
|
Pe 9 mai nu voi fi prezent la Brasov, macar sa stie lumea e mai frumos asa decat sa nu anuntam deloc.Voi fi prezent cat de curand la alte show-uri.
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu vei fi prezent niciunde in weekend-ul viitor sau nu doar la Brasov? Ca mai sunt evenimente in aceeasi zi si ma gandeam ca poate vei fi prezent la unul dintre aceste evenimente.
Unul ar fi la Arad. . . . :D |
ar fi super sa vina la arad :D
|
Voi fi in Arad la show si la fel ca si anul trecut sa potrivit in 2 zile 2 show-uri si am facut 1000km, am fost tot pe drumuri. E riscant un pic deoarece au fost multe modificari aduse la motor si nu am iesit cu ea in exterior sa vad daca sunt sunt sau nu probl., doar in oras unde s-a comportat f.bine si nu am menajat-o deloc,acuma sincer nu m-a last niciodata in drum ca sa nu pot venii acasa,mai cu flacari pe toba, mai cu intreruperi dara a mers tot timpul.
Ms Adi pt.tot, imi pare rau ca nu am fost la timisoara dar masina stii ca a fost lovita si nu aveam cum. |
Quote:
|
lovita?????:o :o :o spune-mi ca glumesti!! ai poze??
|
A fost lovita in aripa dr. fata in parcare kaufland Alba , am fost nevoit sa umblu cu ea osaptamana deoarece am vandut clio si pana am cumparat alata masina atunci s-a intamplat, Am caut pe camerele video dar nimic nu se vdea pana unde am pus eu masina si a trebuit facuta aripa dinou. Binentels ca acuma totutl e ok si masina e gata , prietenul gusti a facut-o in 2 zile.Poze aveam 2 dar sa vad pe unde sunt
|
1 Attachment(s)
Vand 3 pachete ceara anticoroziune pt.praguri, usi, etc, .Un pachet contine 2 recipiente cu 1,5 litri ceara,un pachet 50 lei.
|
Arata foarte bine masina in realitate,felicitari pt ce ai reusit sa faci din aceasta masina.Felicitari si bafta in continuare !
|
3 Attachment(s)
|
chiar am vazut reportajul.
si e bine ca au acordat timp de emisie lui BTL si interviu. bravo. |
3 Attachment(s)
Multumesc celor ce au facut ca BTL-ul sa fie prezent la acest show si au gandit cu sufletul la BTL-ica. Eu inca nu am apucat sa pun poze dar prieenii mei au facut-o( Clubul Night Shadows sau varianta btl-ui " toti noapte ":lol:).Am pus si eu 3 poze facute de alte pers. Btl-ul sa descurcat bine pe drum la prima iesire in exterior avand copilot pe Calin :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:02. |
- Copyright 2026 4Tuning