![]() |
lol... intrebam asa de curiozitate mai desteapto
dar ar fi trebui sa ma astept de la tine la o logica alterata precum o au astia care knd sunt cu 2 fete frumoase si singure akasa ei se duc in club sa bea :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
facem schimb :D maria ce face ? :D liceul ramane secret , desii .. gandind putin , v-ati da seama de unde sunt .. e o chestie gen d`oooh .. : / in fine .. va anuntz ce rezolv speeder , te bagi la una d a 9`a ? ;) |
mda... banuiam eu :lol: :lol: e ok liceul din cate stiu eu
@santos.. dk imi faci cunostiinta si dk imi place fata, dc nu?! :lol: a da...de fapt am 17 ani dar imi place sa merg fara permis da?! :lol: :lol: sa nu aud comentarii :D |
@Santos: Facem.. iar Maria nu stiu ce mai face.. dar putem afla daca vrei :lol:
|
haideti sa facem asa ...
eu ma duc .. vad care-i situatia .. vad daca se merita .. pozele mint uneori .. te pot insela mult .. si daca totul e ok . si fetele merita .. va anuntz / bag pe felie .. eu aleg primul .. de fapt .. eu merg pe .. bianca .. chit ca are .. bishop :) tu alegi ai doilea , ai prioritate .. dintre cele 2 .. iar speeder :) tu .. raman cu ce ramane :) daca-ti place bine , daca nu , nu .. remember ? artur ? temple ? prietene ? .. ntz ntz ntz , cum sa faci asa ceva ? o sa le dai gata cu gti`u .. or sa aiba orgasm numai cand or sa te vada :lol: :P |
Quote:
|
Re:
Quote:
|
bai santos,da tu esti \"foamea\" frate,nu gluma
dar las' ca cel mai bine-i asa :wink: |
de apreciat don'shoara andreea :lol: 10 x
|
k
|
1 Attachment(s)
news....la balu` bobocilor am combinato cica e ceva profa de engleza :))
PS e vb de balul bobocilor la liceul la care am terminat eu, acolo e si profa :P |
si......meditatii nu ofera? :lol:
|
bah...numa' la prostii iti zboara mintea :)
|
pai.....ata ete......brainu meu e de vina :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:31. |
- Copyright 2026 4Tuning