Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Opel tuning (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning.html)
-   -   Club Astra Bertone (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning/21370-club-astra-bertone.html)

ShortyME 11-12-08 19:45

Re: Club astra bertone

LSD...:D ce e aia?

coni 11-12-08 19:47

lambo doors pe romaneste

ShortyME 11-12-08 19:48

M-a cam depasit subiectul....eu credeam ca e ceva de tras :D

corolla gt 11-12-08 20:10

1 Attachment(s)
LSD :

coni 11-12-08 20:17

aha acum inteleg bertonu cu rex e altau ai venit la brasov la linii dar din pacate eu nu am fost pe acasa
ma sunase un prieten ca e un berton negru la linnii

pyranha_1984 11-12-08 20:17

Si eu mi as pune un kitt lsd asta doar sa il gasim doar pe baza de surub ceva adika sa nu fie nevoie de sudura parerea mea

corolla gt 11-12-08 21:44

nu e al meu bertonele ala , a mea e toyota verde :D cu lambo :D ....pe rex il gasiti in bucale daca sunteti curiosi....merge tare masina aia !!

ShortyME 12-12-08 03:44

Interesante LSD-urile alea...am vazut odata pe un Bertone cabrio verde brotacel. Sunt bune cand parcheaza unul prea aproape de tine8)

Dau bine pe Corolla aia....e destul de veche, dar vad ca arata prea bine.

Florinike 12-12-08 08:08

LOL fratilor.....o sa se rasuceasca Bertone in mormant daca pun asa ceva pe Astra :)))

Ma refeream la Limited Slip Differantial = LSD ;)

FastBoy 12-12-08 08:20

Quote:

Originally Posted by Florinike (Post 1915279)
Well...asteptam weekendul.Care stie, ce fel de LSD se poate monta pe masina si care se merita cel mai mult?

acum ceva timp ma uitam si eu dupa lsd-uri si am gasit site-ul asta
/www.lsddoors.de ,si mi se pare in regula, in Ro am mai vazut la logtuning si la altii dar preturile sunt cam trase de par, astia spun ca sistemul sustine 150 Kg, la bertone trebuie mare atentie ca usile sunt ft grele
e ft tare ca vrei sa ti pui lsd uri dar sfatul meu e sa dai un ban si sa ti iei un sistem lsd dedicat nu unul universal pt ca nu va trebui sudat si mai trebuie luate in calcul lipsa kederelor la geamuri

FastBoy 12-12-08 08:22

:D deci lambo doors sau Limited slip dif...

ce ramane?

gabi_bertone 12-12-08 09:20

Stie cineva daca contraaripile de plastic de la aripile fata de astra clasic se potrivesc si la bertone?

Florinike 12-12-08 12:41

Limited Slip Diff :D Nu o sa imi pun usi dalea nici daca ma bati, poate daca o sa ajunga Bertonele a 2 a masina, de show, altfel nu se merita. Din cauza greutatii sistemelor, cu timpul se duce stalpul pe care sunt prinse sistemele de deschidere. Citisem mai demult ca o greutate foarte mare a Lamborghiniului o detine acele sisteme de prindere a Lambo Doors, pentru ca stalpii tre sa fie foarte rezistenti.

VFFtuning 12-12-08 16:12

Quote:

Originally Posted by ShortyME (Post 1915282)
LSD...:D ce e aia?

parca erau niste prafuri afrodisiace...interzise.....:)

Florinike 12-12-08 17:15

Pleaca de la 400$ unul OBX care este o replica dar buna (nimeni nu a comentat nimic despre asta) la 700 & de la Quaife, care este za sheet dar si costa muuuult rau. Personal nu ma sperie pretul ci montajul, pentru ca trebuie data cutia de viteze jos, scos un anume angrenaj apoi montat acest LSD. Din ce am inteles timpurile de plecare de pe loc pot ajunge si cu 1 secunda mai rapide decat originalul, deci in cazul meu se merita rau de tot ;)

All times are GMT +2. The time now is 08:32.

- Copyright 2026 4Tuning