![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
Intre timp am montat placutele de frana...sunt multumit de ele deocamdata. Discurile le-am lasat pe alea pentru ca m-am uitat mai bine si erau bune...Am cumparat kit de distributie, mai trebuie sa iau pompa de apa. Am mai achizitionat 3 ceasuri suplimentare...
|
Cāt te-a costat turometrul ? :)
|
Nu stiu ca le-am cumparat la pachet. Am dat 2mil pe toate + suport + sonde
LE: Suportul este de vanzare...pentru ca nu merge pe logan. Cine este interesat sa faca o oferta |
Quote:
|
Mersi,mersi :D Pai cam atat sunt si acuma...m-am tot uitat si eu :D si cam asa sunt. Sub 100 lei nu prea am gasit un ceas...eu le-am luat la pachet pe toate de la cineva din Galati. Cred ca mai are..
LE: Oboseala isi spune cuvantu' din nou dar...mai bine mai tarziu decat niciodata :). Multumesc colegei EveMitzy pentru ajutorul acordat cu ceasurile...stie ea ;) |
Quote:
P.S: Acuma esti "meshcher", ai multe ture ca la Honda 8). |
merge suportu pe golf 4 ca vreu sa iau si eu daca zici ca mai are ?
|
Bravo zuz ..nici iarna nu stai potolit..:lol:
|
sa le stapanesti sanatos man!daca ai probleme cu montatu da-mi un tel.
|
frumoase ceasurile.la ce pret?
|
Quote:
|
un pret bun.sa le stapanesti sanatos
|
@Devu: Mersi nenea. Asta am si vrut...un + de lumina la interior ca ma plictisisem de "banalul" bord :). Daca s-ar duce si in turele alea...hehe
@miahi89: Nu stiu daca merge depinde cum ai stalpul la golf 4 la latime. La logan e ingust si asta e mai mare...daca ai stalpul mai gros ca la logan s-ar putea sa mearga. O sa masor stalpu' la latime si iti dau PM ;) @bib_andrey: Ms bai :-). Ma mananca spinarea :lol:. De cand tot spun ca nu mai fac nimic dar nu ma lasa pasiunea @Manasel: Ms man...sigur, daca e ceva iti dau un telefon ;) @b-09-sjg: Mersi frumos |
Iti functioneaza corect toate ceasurile ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:14. |
- Copyright 2026 4Tuning