![]() |
Saltare lume:D
Saltaare lume...:D ma poate ajuta si pe mine cu un sfat:)?...Stiti pe cineva care ma poate ajuta cu un mic polish la sticla de la faruri?
|
Re: Diverse Discutii
seara buna
azi am vazut dacia cvm...erau 2 caciulati in ea:)))ascult.au salam cat cuprindeau boxele |
:)) Vad ca devine subiect de barfa aceasta dacie :))
|
pai daca oameni isi bat joc de aceea dacie:|
|
Aceasta dacie e top 10 cele mai frumoase dacii din tara:D . Si da, mare pacat ca ajuns pe mainile astea! Masina aia trebuia sa vina la mine, intr-o buna zi o sa vina la mine:D
|
mda....mai bine cand il vezi pe sofer:)))ii zici k ii dat banii pe masina numai sa ti-o dea...
|
Nu o sa dureze mult. Cati bani de benzina credeti ca au?
|
Oricum...vorba ta..mare pacat....era o masina frumoasa...da ce sa-i faci....astai taranul roman:(
|
stai linistit:))romanu baga gazolina!!:))
2 lei litru la berca:))) 30 litri de gazolina si 5 litri de benzina:))) |
Valeu:))
Anyway...Poate sa ma ajute cineva si pe mine cu un polish la sticla de la faruri?:D |
Vezi ca la dedeman, langa case gasesti standuri cu diverse produse. Acolo gasesti si o pasta numita xerapol pentru slefuit plastic sau sticla. Iei o pasta dinaia, iei o bucata de pasla si spor la lucru. :D
Sau daca nu ai timp/chef, poti sa apelezi la rudi, vezi care un topic pe zona comerciala, buzau. Succes |
Sarmana boss:D
|
Lume...mai sunteti in viatza?sau v-a cuprins si pe voi boala sf valentin:>?
|
Unde pot face si eu o constatare cum trebuie in materie de tinichigerie pentru un Golf 3? Adica sa-i dau omului o suma modica si doar sa se uite, dar sa-mi zica exact, 100%, ce trebuie sa schimb/inlocuiesc/indrept, pentru ce am eu de gand sa fac la masina (as prefera pe cineva care a avut de-a face cu modele VW mai vechi, gen Golf 2,3,Jetta, Vento etc). In afara de ElcarGid sau chestii de genul reprezentanta.
|
Cel de pe sectia tinichigerie de la mine are tot G3. Vino sa vorbesti cu el, n-o sa te coste nimic.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning