![]() |
Re: Poze & Comentarii EXCLUSIV Masini Modificate din Cluj
Quote:
|
ati tras careva in kip azi defileul cu Bentley-ul , Ferrari- ul si A 8 - ul de pe centru ?
|
am vazut ieri ferrari-ul negru...flipu evident...360 modena daca am vazut bine...
|
parca era sectiunea "Masini MODIFICATE" ....nevermind...:P
|
Quote:
NightRider totusi nu cred ca deranjeaza pe nimeni daca se vorbeste despre masini din cluj in general... |
[QUOTE=RA_2fast4u;797653]bine ai venit... tu esti tipul de la magzinul acela de piese auto? :)
Mersi;) Nu-s tipul de la magazin... sunt prietenul lui... O sa va arat niste poze faine, numa sa am timp sa caut prin CD-uri... Baietii Flip au un Ferrari negru? Eu am auzit ca au cumparat Ferrari-ul ala rosu cativa ani in urma, din .... nici nu stiu ce magazin era... pe p-ta M. Viteazul. Modena 360 rosu. |
|
|
|
|
Quote:
asta klar ar pute merge la kitch tuning... nush cum de l-ai postat aici.. ori e vento vr6 ori... nimic, ca pe vw nu exista AMG si prinza de aier de pe capota se vede calar.. ca e lipita acolo.. sa laud si masina un pic.... farurile de golf 4 ii prind bine.. dar in rest.... Sau cel putin asta e parerea mea... |
nu arata rau vento, da AMG o strica....
|
saracu vento cate modificari o suferit.. cred ca asta o prinde cel mai bine.. si intradevar.. daca nu ar avea priza aia de aier pe apota.. sau ar avea alta priza.. si AMG-ul pe ea.. ar arata foarte bine..
|
masina pe viu arata mult mai bine.. amg-u acela e suspect dar nah :lol: treaca de la mine :P
di48lo cred ca am postat eu pe undeva poze si cu audiul... ori cum aveti un stil... deosebit... de tuning .. si aicea ma refer la multa stickareala pe masina.. |
Sa va linistesc... priza de aer nu mai e. Cineva a furat-o:P
Dar ce naiba tot vorbiti? Mai ales tu, Fixus! Pai clar ca priza de aer era lipita acolo? Si ce daca? Tot vorbesti prostii... Daca asa stau lucrurile, o sa ajungem la concluzia ca nu exista tuning mai fain decat sa lasi masina asa cum este! Toata lumea isi modifica masina la placul lui si isi face asa cum ii place! Cred ca n-are rost sa mai continuu ca tu nu intelegi. Dar stii ce? Arata-mi niste poze cu masina ta (daca ai) si lasa-ma pe mine sa-ti zic ce parere am! Acuma vorbesc foarte serios! Vad ca asa repede poti zice ce sta bine si ce nu. Dar ai talent (sau bani) sa-ti faci masina ca lumea? Astept pozele! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:03. |
- Copyright 2026 4Tuning