![]() |
Re: Cānd au īnceput circuitele īn Romānia?
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=7VAJaZAV-gQ |
Quote:
|
Quote:
|
in debutul raliului, miza mea Ivan Viorel Florin confirma.
ce zici Road, te-ai hotarat macar culoarea?? sa te sfatui ca alba e cea mai buna? |
Cred ca da. ;)
|
Quote:
Doamne :shock: dar cum se tine masina aia pe sosea. Multumesc mult. A fost foarte frumos (cu toate ca la filmarea "Daciei", alternarile de imagini de pe masina cu cele din elicopter, creeaza alta ambianta). |
Quote:
|
imi pare rau (sau foarte bine) de 'deviatia de la titlu' dar este buna si o schimbare pt ca altfel devine monotonie...evenimentul de la Pikes Peak nu trebuia trecut cu vederea ...de fapt este "Viteza in coasta" , cel mai periculos traseu montan din lume , ...pe sectiunile de macadam puteai sa ai si 200 de CP ca tot nui foloseai, in schimb pe asfalt era puterea la conducere :lol: ...deci ne incadram "in regulament"...alt eveniment a fost cel semnalat cu info pretioase de Nelutz din Italia, ...tot VTM dar 17 Km..."de mana", mult sub nivelul la ce gavaream inainte dar baietii au bani si au si "scule"...mai le trebuie indemanare:twisted:
|
Quote:
|
Am zis daca am timp. Nu sariti acum pe mine, mai are omu` si alte treburi. Daca ma intalnesc spre seara cu respetivul o sa le copiez in calc, mi departe m-oi desurca eu.
|
Quote:
aici e un topic de devoratoriu!! de infomatati ! de ..nesatui de viteza, de circuite, de istoria nescrisa a concursurilor din Romania si nu numai...aici este o cursa >>>> aici sunt peste 50000 de accesari, AICI E GREU DE TRAIT CA INTR-UN COCKPITla peste 65 gr C( daca nu gresesc )\ Aici, de min 6 luni s-au publicat, s-au comentat, s-au dezlegat, s-au povesti, s-au comunicat multe si frumoase evenimente, documente, date, cifre, rezultate... etc...etc... e greu aici de trait... Vinovati sunt ei........dar elanul lor, entuziasmul lor e dar de nr de accesari ! Si satisfactia e majora, e sublima, e de neexplicat, cand postezi date, documente, traite, povestiri, etc etc,... deja pline de colbul istoriei. Asa ca , te rog, fii aici cu noi, nu te impacienta, dar adu-ne tot ce poti realiza mai frumos despre istoria automobilismului.. de la noi...s\.a.m.d. Nu uita ca avem vizitatori si de pe partea cealalata a pamantuluui ! si nu e lucru de ignorat..asa ca te asteptam.. ms frumos pt intelegere |
Quote:
|
Domnule Nemtanu, da` frumos ai scris ...:-) m-ai uns pe suflet ! :D
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
ce nu a incaput in pagina anterioara
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:56. |
- Copyright 2026 4Tuning