![]() |
Re: toba sport
Quote:
Te poate ajuta un flex si un aparat de sudura cu argon. |
Re: Sibiu, discutii off-topic
stiu.....dar nu ma pricep si mai bine las pe cineva care stie...apropo, suntem vecini de cartier:-)
|
Da? ce masina ai?
ps: daca suntem vecini si ma vezi pe la masina opreste si iti explic cum sa iti faci toba. E usor, nu merita sa dai banii la unu si la altul pt asa ceva. |
gigu_21 daca nu ma insel esti hader nu ? :D
|
nu......ti se pare:-)..........speed_csn eu stau mai sus, pe la alcomsib......daca te vad, vorbim.......daca nu, iti mai trimit eu un mesaj ceva....
|
ahaha :)) recunosc masina aia din pozele cu jantele de vanzare :D :)) lasa vrajeala
|
Maine, 12 iunie, incepand cu 10:30 a.m. o noua etapa de slalom paralel pe circuitul din strand in spatele pompierilor.
|
e cumva raliu, daca da la cat incepe?
|
am nevoie de ajutor........daca stie cineva unde se poate reconditiona in sibiu un amortizor de la o suspensie sport...e curs si vreau sa il repar
|
Quote:
|
pai numai unul e curs si nu are rost sa le cumpar pe toate daca celelalte merg bine.......si costa si mult, suspensia e weitec.......imi poti da niste date exacte in legatura cu reconditionarea? m-ar ajuta mult.......
|
Quote:
|
multumesc.......daca ai putea rezolva ar fi super
|
Imi cer scuze daca o sa deranjez daca postez aici....vroiam doar sa intreb daca stiti cumva cate masini or sa fie la expo de sambata si duminica.
Cu respect!!! |
Din cate stiu eu in jur de 50 pana acuma.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:30. |
- Copyright 2026 4Tuning