![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
9 Attachment(s)
Maybach 57S - AutoArt 1:18
S vine de la special edition si nu de la Sport, desi are jante ceva mai mari si suspensia un pic mai joasa. Alaturi de Maybach 62 arata extraordinar, dar momentan nu am avut cum sa le pozez pe amandoua. |
ha!!!....am acest 57s tot pe alb , tot de la AA ....si tot pe negru l-am pozat....superba masina desi nu pe gustul tuturor....sau ma rog multi se feresc sa admita ca le place ca sa nu fie bagati in categoria cocles....mie imi place mult despre ea.
|
Frumos, arata foarte impozant
|
6 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Mai am in plan inca 10-15 modele de suv-uri, dar sa vedem cum se prezinta bugetul ! |
Cred ca da cel mai bine posibil pe alb, o alegere foarte inspirata, alte cuvinte nu au rost...felicitari man pentru acesta piesa:!::!::!:
|
Quote:
|
Superb Maybach-ul tau, impozant si puternic, o adevarata limuzina. Intr-adevar, o armata intreaga de SUV-uri si sunt tare frumoase.
|
Ce colectie de SUV-uri! Foarte tare, bravo!
|
Sa stii ca nu mai sunt asa multe de cumparat..:lol::lol:
Nota zece pentru ce ai pe rafturi man, un adevarat pasionat:!: |
Maybach 57S este superb,dar preferam sa aiba interiorul alb,specific S-ului,la fel si la modelul pe negru,interiorul nu este cel specific....pacat....
In rest macheta este superba,detin modelul 62 de mai bine de 4 ani si este suprinzator,desi a a aparut in 2003!:shock::lol: |
Superb Maybach 57S, chiar impecabila! Pozele sunt foarte tari, iar noul decor pentru pozat machete este de-a dreptul genial. Imi place ca nu-i drept, formal, este mai altfel.
Merci pentru pozele cu machetele 4x4. In principiu stiam ca ai cea mai numeroasa colectie de machete de acest tip, din cati colectionari am vazut in RO. Superb, de apreciat! MAXIM! |
+1
Intr-un an (aproape) ai sa strangi atatea SUV`uri, 99% din ele fiind premium, e ceva de laudat. |
Foarte frumos:rolleyes2 Imi place ce vad:!:Ai o colectie...nici nu stiu cum sa-i zic...SUPERBA(atat cea 4x4 cat si intreaga colectie):-P
Acum am vazut...n-ai niciun Touareg:-) Iar Maybach-ul e de nota 20:twisted: |
12 Attachment(s)
Volkswagen T2 - Schuco 1:18 (martini edition)
Macheta prezinta destalii bune, dar este destul de fragila. Elementele mobile se inchid foarte bine, iar motorul este redat multumitor. Tinand cont ca masina reala este foarte simpla, aceasta macheta este foarte buna. O recomand oricarui iubitor de masini vechi, mai ales ca este si singura ce respecta scara 1:18 (parca). ps: pozele cu detalii nu au iesit asa cum imi doream, dar o sa scot macheta si la o sedinta foto daca o sa fie vreme buna. |
Superb Busu':-P Este o macheta simpla, dar realizata impecabil:D
O recomand oricarui iubitor de Porsche:-P |
| All times are GMT +2. The time now is 00:08. |
- Copyright 2026 4Tuning