![]() |
Re: Prima Dacie berlina modificata din Romania intr-un videoclip - B-69-TAU
abea astept!!! BAFTA MULTA!!!! auzi ai idee unde as putea sa modific si eu fetzele de usi ????
|
Re: Dacia Loco pe sticla... B-69-TAU
Quote:
|
Doamnee ... stau si ma uit la inceputu threadului cum toata lumea il critica pe TAU, iar acu toti zic numai lucruri bune ...
Unii chiar nu stiu despre ce vorbesc .... chiar daca e Dacie TAU a pus pasiune si suflet in ea ... bvoo taule si Spor la treaba In cat timp termini fetele de ushi ? O sa-ti faci si bordul tot din fibra ? Cu un design propriu si personal ? Sa mai sochezi lumea ;)) cum o faci de obicei |
imi place mult dacia . e marfa rau . la intalnirea de pe 27 . am venit tarziu .nu am apucat sa o vad . mai bine pe seara . stopurile sunt smechere / bravo
|
Quote:
si asa pollul ar fi trebuit de mult resetat... la inceput majoritatea am zis ca e naspa si era pe buna dreptate. dupa ce a inceput insa tuningul adevarat majoritatea voturilor au fost ca e draguta. cea mai mare parte a voturilor "naspa" is vechi. si eu am votat "naspa" dar acum am cu totul alta parere despre masina. multi dintre cei ce au votat "naspa" ar vota cred eu "draguta" acum. ca e mai mult decat draguta |
Intradevar ca ar trebui resetat Pollul cred ca multi care au votat ca e urata si-au schimbat parerea....
ps.io am votat de la inceput Draguta nici nu m-am gandit cand am vazut prima oara pozele cu ea ca va ajunge asa de departe....orcum intrun cuvant ce-a mai Modificata Dacie din Europa..pot spune ca si de pe glob....orcum mie unu imi place.(nu am scris asa sau am votat asa la inceput sa ma dau bine pe langa TAU asa am vrut sa votez si nu m-a influientat nimenia) astept sa vad cand vor fi gata si fetele din fibra de sticla orcum am mai spuso poate de multe ori poate niciodata Respect TAU-le pt ce ai facut dintr-o dacie care e masina Romaneasca 100% cel putin alea vechi sunt Romanesti dar astea noi.. |
cand vin pozele cu noile fete?
|
saptamana viitoare sunt gata toate patru...
|
Zeule, ai mai coborat la noi muritorii,sa ne vorbesti? Hai cu pozele.
|
Tare rau masina pentru o Dacia, mai mult nu am ce sa zic. Daca nu va place cum arata ar trebui sa apreciati munca depusa de acest om si atasamentul sau fata de ea....................Bravo Men..........Respect!
|
un singur cuvant...............SUPERBA MASINA .....
|
Quote:
|
ma luat valu' am vrut sa scriu''SUPERBA''atat.........ms pt off topic.....este si cn stie rumana
|
bine, bine, dar id-ul tau stiai ca de fapt trebuia scris "GRIM REAPER" ? :oops:
(in engleza: reaper=secerator; grim=crud, nemilos; de aici sintagma GrimReaper s-ar traduce "Muartea....Muartea" :lol: :lol: :lol: data viitoare sa nu-mi mai furi id-ul, ca din cauza unora ca tine l-am si schimbat de 2 ori pana acum :evil: ) scuze Robert pentru off-topic! |
hai sa te ajut si eu tau-le sa faci 100 de pagini pe topicul cu masina ta :p
bafta... si tot nu am reusit sa vad si eu fetele alea de usi... |
| All times are GMT +2. The time now is 04:38. |
- Copyright 2026 4Tuning