![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
mai bine ai invata din greselile altora, decat din ale tale....
|
Quote:
O,T.:Iar stai pe invisible? :poke: |
nu mah...era in general. era o expresie.
OT< nu, dar intru mai rar pe mess... we already had this talk. :D;) inta si tu ziua in timpu sapt. |
sa va zic povestea mea:D.intro seara am dat linie cu unu cu un jeep si l-am facut,(din noroc)si el o zis sa mai dam o data si eu nu am vrut:D el s-a enervat si a avut ,,boala,,pe mine.si intr-o zi eram cu prietena mea,si imi povestea ca si varu ei participa la iLEGALE,dupa cateva intrebari am aflat ca ala cu jeepu era varu ei,si dupa ce a afllat ala ca is cu varasa clar ca sa enervat si ii spunea sa se desparta de mine si ea nu vrut.cand o vazut ca nu ne poate despartzii asa,el l-a pus pe un prieten dea lui sa o vrajeasca pe fata,si nici asa nu a putut sa ne desparta,si pana la urma i-a zis la fata ca daca nu se desparte de mine ii zice la parintzii fetei ca is golan,fraier si ca vreau doar sa o f***,etc.si ca doar pt asta stau cu ea,ca el ma cunoaste si tot felu de povesti.(ala cu jeepu e un fost vecin,dar nu prea aveam povesti cu el:-),am vazut ca se cam racea relatzia,si mi-am dat seama.m-am intalnit cu ea,eram nervos si tot eu i-am zis sa ne despartzim.ea a inceput sa planga,o tzineam in bratze si ne sarutam,pt ultima data(ne-am despartzit sarutandu-ne):cry: .atunci a fost singura data din viata mea cand ii doream raul cuiva(la varuso).dupa cam o luna eram intr-un club si am auzit ceva scandal,cand m-am intors era ala se certa cu patronu si cu barmanu,era in legatura cu nota de plata:lol: ,mie nu mi-a pasat de el si dansam incontinuare,la un moment dat am vazut ca vine spre mine si imi cere bani,si i-am dat ca eram beat:D (daca eram treaz nui dadeam)si de atunci am vazut ca sa schimbat,dupa cateva zile ma sunat varasa ca ii e dor de mine,etc,m-am int cu ea si de atunci iarashi suntem impreuna:D :-) ....sper sa nu ajung sa va cer sfaturi cum sa o uit....
|
Quote:
Si stii asta foarte bine;) |
daca stii deciziile altora si ce urmari au avut, asta era ideea.
|
Quote:
|
Quote:
daca nu scrii corect, ai warn, si restul lumii, de asemenea... putina atentie, ca nu-i greu. pentru lamuriri, click pe link-ul din semnatura mea |
imi cer scuze:oops::oops::-)
|
si revenind la topic...
cea mai buna metoda de a o uita pe fosta este sa te ocupi din plin cu...urmatoarea?:) |
Quote:
|
asta am zis si eu...si e cel mai frumos cand implici actuala sa te ajute :))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:37. |
- Copyright 2026 4Tuning