![]() |
Re: Accidente in Bacău
Stai tu liniştit Bogdan, că nu se referea nimeni la tine, dimpotrivă...
|
Stiu Ca Nu Are Treaba Cu Bacau..Sper sa nu fiu injurat :P o masina "tunata" rau pe Transfagarasan .. probabil nu batea faza lunga... am fost langa ea.. dar nu am idee ce masina ar putea fi..(si nu sunt singurul care nu si-a dat seama, zic asta ca sa nu aud comentarii aiurea) nu a mai ramas absolut nimic din ea ..
https://img529.imageshack.us/img529/3509/sam0313.jpg Uploaded with ImageShack.us |
Am vazut acum cateva minute un accident grav la Luncani, o dacie si un chevrolet aveo (taxi) n am mai apucat sa fac poze. Urat accident:cry:
|
astazi la ora 18:30 un accident la intrarea secundara de la spital un bmw(320 dak nu ma insel negru)a ras stalpu si sa infipt in primul copac de pe alea care se intra in curtea spitalului..poze din pacate nu am poate a facut altcineva:D:P
|
2 Attachment(s)
Eram si eu in trecere pe acolo detalii nu cunosc..nr de Germania si 2 poze, atat
|
5 Attachment(s)
Vin eu cu extra pic's .
Cica baiatul rula pe contrasens. |
Quote:
|
Bine ca nu au fost implicati oameni, iesea urat daca erau oameni pe trotuar
|
Quote:
|
ce e curios cum a putut sa o "parcheze" asa de bine..:( urat sa patesti asa ceva:( mercy racky de poze:)
|
ieri dupa-amiaza in fata la renault-dedeman un logan sifonat rau de tot. daca are cineva poze ...
|
Spre sfarsitul filmarii sunt ceva poze...
|
Cel mai urat pe care l-am vazut in ultima vreme....oare au fost persoane in spate?
|
Wow deci chiar aiurea de ala cu loganu:|
|
3 Attachment(s)
ete si isprava la un preten deal meu de acu vreo 3 saptamani parca...taximetristul sa oprit sa asigurat el cumva, a vazut polo departe si a zis ca are timp sa treaca ..dar polo venea cu 120 pe prima banda si sa impiedicat de logan
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:43. |
- Copyright 2026 4Tuning