![]() |
Re: Intilnirea de primavara >>> IASI 2008
Aha...si daca se poate sa imi dea si mie cineva un ID de messenger sa aflu si eu mai multe ca sunt inca la inceput:D...:-"
|
pai yd gasesti facand clik la avatarul fiecarui user si acolo gasesti tot ce vrea userul sa arate despre el :-p
|
poti si sa urmaresti forumul ca de obicei ce se face , se mai si scrie inainte, cum ar fi intalnirile, sau alte alea
|
Stickere 4tuning Comenzi la id mess: maskatu_dias. Trimit si in tara prin PostaRomana(ajung in 3-4 zile la destinatie) El e userul care le face: https://forum.4tuning.ro/member.php?u=29878 |
Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi
Am intrat si eu un pic mai tarziu, dar mai bine decat deloc:D Sper ca vinerea viitoare sa fie asfaltul uscat sa pot sa merg si eu cu masina:D a iesit foarte bine intalnirea de vineri, chiar mi-a placut! spar sa fie asa de fiecare data!
|
:lol:ma tu iar vii CUFiguri pe tine...? las ca te aranjez eu...
am auzit ca ti-a confiscat un politist masina aseara....ti-o mai da.................intreaga?:twisted::lol: |
Quote:
|
Aha. Deci tu esti turnatoarea mica de care vorbeau baietii. Las' ca te ard eu :lol:
|
las ca-l ardem toti.....
|
CUF vb serios? daca da.. povesteste-ne pls :( condoloante
|
asta micu.....ce dragut e..... chiar bogdane, povesteste.........
|
-Salutari ! Care din voi se pricepe la reglat o instalatie gpl :???:?mie imi iese par alb de acuma...cu motoru asta..:rolleyes2...off...
|
o scoti de pe masina si o reglezi cu bricheta. GPL = moartea motoarelor.
|
asta cu decesu motorului o stiu dar la cat consuma bmw-ul,si la cat merg eu zilnik nu e o optiune sa raman pe benzina...:???:
Cand merg la plimbare merg pe benzina :-),cand stau la coada la semafoare si trafic bara in bara ii dau gazz.....ca altfel intru in faliment...:lol:,stiu nu e cea mai buna optiune dar pana o sa imi iau un bmw de prin 2000 cel putin nu am alta alternativa...ata ete :twisted: |
eu nu inteleg la ce va mai luati masini care consuma.. daca nu aveti nevoie de ele..sincer acuma. Ori iti iei o masina de care ai nevoie sa consume putin si sa mearga asa si asa.. Ori , daca nu, sa iti cumperi o masina cu care sa faci ce vrei tu, cand vrei tu si cu cine vrei tu dar fara sa ii strici motorul cu Gaz. :| Pana mea.. nu vad rostul .Iei o masina care consuma 20% dar ii pui gaz ;) marfa... Adevarul e ca in Romania cat de curand o sa apara si Hummer pe gaz..ce mai.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:37. |
- Copyright 2026 4Tuning