![]() |
Re: Golf 4 - My Angel!
1 Attachment(s)
daaa...."giurgiu style" 8)
decii ...Cumpar bare transversale OEM pentru Golf 4 ....exact modelul din poza ;) ...sau asta nu e de la vw? |
ba da e de vw da nu vad cheile :D..... uite cum dai tu idei la alti care stau cu barile de portbagaj in casa :P
|
....;)
..pune te rog o poza aici ...sa vad si ochiu meu 8) |
3 Attachment(s)
sry de claritate da iti faci tu o idee :D
|
Daa ,mersi mult .. ..modelu asta caut ;)
...pai ce mai stai ?...aruncale pe masina ;) |
Eu unu nu mi-as pune asa ceva pe masina..... Pare un pic nashpa, cu bad boy si bari de portbagaj sus!
O fii ceva "unic" cum spuneti voi dar asta nu! ...parerea mea! |
"barile sus" cum zici tu, sunt deja alt nivel. Cum se spune, fiecare are viziunea lui asupra modificarilor. Portbagajul sus pe masina, e ca o "cireasa pe tort", in urma altor modificari, care ii permit catalogarea de "cireasa de pe tort".
|
stiam eu jock ca nu ma lasi singur:*
|
Quote:
...oricum o sa vina o mica "incizie " si la bari ;) ..cat mai aproape de plafon 8) Bogdy,furam tot :lol: |
Jock, cred ca in momentul de fata o poti baga si in stilu rat:))...pana o vopsesti...masina aia e un amalgam sau o ciorba cum ai zis tu. Sunt convins ca o sa fie ceva superb la final. Putin din fiecare, da a luat doar putinu' ala bun:D
|
Quote:
|
Frumos bad-boy-ul l-am vazut aseara la junior ii sta fffff bine.
Felicitari |
1 Attachment(s)
gata, e clara treaba...nu e sanatos jock :D
|
1 Attachment(s)
ba da, e sanatos n-are treaba, doar ca ramane in urma :D
|
..pai ori suntem golanii ,ori nu mai suntem :lol: ... am un motiv Mihai , ....batranetea ;) ...sa nu mai zic de sponsori" :sad:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:57. |
- Copyright 2026 4Tuning