![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
sls....
|
2 Attachment(s)
dupa muuult timp de inactivitate...m'am gandit sa mai fac si eu ceva:rolleyes2
|
Misto bara dar parca ai tras pe mult in sus de ea iar ventul de langa far e doar pe partea dreapta....oricum nice
|
casss.....draguta masina. unele parti sunt putin low rez,mergeau rebrushate putin,dar per'total,frumoasa.
cannonball..de ce verde? :sad: incearca sa o faci neagra si posteaz.o iar,chiar sunt curios si cred ca o sa iasa ceva frumos ( nu ca nu ar fi si acum,da' nu verde..:rolleyes2) |
1 Attachment(s)
@ cannonball : doar culoarea nu imi place , in rest masina e superba.
@ cass : as usual , o lucrare superba . Inafara de zonele blury (putine) e geniala. Mi se pare mie sau te-ai inspirat un pic din kitt-ul "Megatron" de la Porsche Cayenne ? Felicitari amandurora ! De la mine , un mic teaser , va fi un full brush . |
crazyMan,iese okay..portocaliul e bun pt oldie'uri. daca ai vazut,eu tot portocalie am facut oldie'ul full brush si cred ca a iesit okay.
Quote:
|
1 Attachment(s)
Multumesc pt pareri/sfaturi.....am incercat si varianta neagra ....nu stiu cat de bine a iesit.....ziceti si voi.
|
alta viata :D daca faceai putin altfel carbonu era mai super..decat verde e vis asa ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
@CrazyMan, abia astept finalu' :-)
@Cass, frumusel, mai aveai de lucrat la bara. Merge un update. Merc SLS AMG :arrow: |
2 Attachment(s)
Un Duster de la mine !!!
|
2 Attachment(s)
Mda vad ca nimic :|
Poate la asta? |
| All times are GMT +2. The time now is 17:09. |
|
- Copyright 2026 4Tuning