![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Ca si tuning imi place mult ...pacat de executie:writers_b
|
2 Attachment(s)
:arrow:
|
2 Attachment(s)
Frumusica lucrarea Vali. Mare grija la selectii, se vede urat unde ai decupat interiorul. Cea mai mare greseala insa ar fi umbra, prea opaca si prea blurry pentru bg-ul ala. Keep on ^_-
Si de la mine, Audi RS4 Cabrio :arrow: |
Arata bine masina perlata :D doar cred ca mai repede incercai o tenta de mov :)) >.<
|
2 Attachment(s)
BMW M3
|
Quote:
masina are carbonul ireal si ai niste selectii proaste ;) |
La eleron cred ca am uitat opacitatea mica atunci cand l-am taiat....dar selectii proaste?...poate mi le arati si mie
|
1 Attachment(s)
incearca pen tool pentru selectii
ai culoarea saturata carbon total ireal si ce mai e incercuit..deduci tu singur. succese ;) |
Quote:
|
Salutari oameni buni...nu am mai dat pe aici de foarte mult timp.. Pe multi dintre voi nici nu va stiu,dar oricum va salut pe toti.
M-am uitat la cateva lucrari..si pot sa spun ca mi se face dor de VT cand vi-am vazut lucrarile... cipskate69 man ti-ai pastrat stilul...ff bine ..Felicitari din partea mea! dilio-ca intodeauna numai cu lucrari ff frumoase.. Si toti ceilalti...Felicitari pentru progrese. Poate cand voi avea si eu timp am sa mai fac si eu vre-o lucrare. Va salut cu respect;) |
1 Attachment(s)
astept pareri/critici
e a treia lucrare in photoshop |
2 Attachment(s)
Cred ca este de departe cea mai buna lucrare a mea :oops:
|
Ai multe parti low iar faptul ca ai facut dintr-o masina de ultima generatie un rat car mi se pare......
|
2 Attachment(s)
Ce parere aveti ?
Am incercat sa fie un tuning cat mai realist ! |
Quote:
Numai bine ! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:55. |
|
- Copyright 2026 4Tuning