![]() |
Re: Diverse poze/filme
asta chiar zici ca e masina de taran :lol:
|
why ??? :|
|
nu te uiti la ea cum arata ? parca ar fi facuta special pentru cei care vand in piata !
|
Quote:
cartofari fericiti |
|
4 Attachment(s)
vorba celui ce a pus pozele...(pozele sunt luate de pe net)"zici ca a trecut tornada":shock::lol:
|
A MAI SCAPAT CINEVA CU VIATa?
|
VW Golf R32:twisted: si o poza bonus :-P
|
sa zicem ca jantele de GTI sunt puse de iarna...dar am o mare impresie ca ala nu e decat un model mai slab cu kit de R32. cum mai e unu gri sobolan in PL.
nu e quattro, e 4motion. e diferenta intre sisteme. mai ai poze? |
mi-ai luat vorba din gura vecine. la mazgaleala e pe masina aia e destul de mare posibilitatea sa fie vreun golf obisnuit cu kit.
|
se pare ca umbla o criza de personalitate in grupul VAG...nu se mai stie care e quattro care e 4motion...TDI R32 :)
|
las' ca am vazut eu azi un s8 4,0 tdi.
|
Un film https://www.youtube.com/watch?v=QNJ1fVR_jy8&NR=1 cu vremuri bune
|
|
stiu si eu un "R TDI"..care batea mkIV R32 grav de tot. :) dar era facut...aftermarket.
|
1 Attachment(s)
ce fac unii iarna:
|
|
|
6 Attachment(s)
scuze de claritate
|
unde sa intamplat ?
|
pe marasesti acum 25 de minute
|
Quote:
edit: nu .. acu am vaz ca e prea lunga si are portiere in spate :| |
e un cielo decapotabil rodster ;) :))) acum
|
ce se intampla cu zona aia ... a mai fost un accident urat acum cateva zile acolo
|
iti spun eu feryboy e ditamai crateru in sosea de rupi jumate de masina daca il iei si iti dai seama ca il feresti si daca mai adaugi si viteza mare efectul este demonstrat in poze plus ca prin dreapta nu prea ai sanse sa il feresti ca sunt masinii parcate. sa zica si alex2see daca nu e asa. traiasca orasul nostru iubit
|
pai asta e caz de dat in judecata proprietarul drumului. daca nu proprietaru masinii, atunci aisgurarile sigur o sa dea.
|
Quote:
P.S. nu avea casco :lol: |
10 Attachment(s)
Cea mai trasnita creatura pe patru roti din ultima vreme (si am vazut multe, sunteti martori), e acest Porsche 928 S4, sacrificat ca sa devina o combinatie de 406 si 407. Asta nu e tot. Bara fata de la Toyota Avensis a devenit bara spate de la Peugeoporsche 928...Tare, nu?
Super-car-ul anilor 80 a reinviat sub o noua forma. Masinuta are jante de 18 inci, ca idee, si un motor V8 de 5L care "scoate" 320 CP. Pana la urma, a ramas Porsche pe dedesubt, dar exteriorul induce in eroare...Totusi, n-arata foarte rau. |
|
Quote:
|
veronica=))))))))
|
Plangeam la veronica cand eram mic!:lol:
|
Quote:
|
Pai din cauza ca dura prea putin si dupa aia mi-a luat tata proiector dinala si-mi punea pe perete!:lol:
|
mmm, how sweet.
eu faceam curse ilegale de biciclete de dimineata pana seara si se lua militia de mine ca n-am voie decat pe trotuar pana la 14 ani. |
Eu ma jucam cu tevi cu cornete cu bold in varf prin toata rafinaria aia de langa mine kraven cred ca stie zona!:lol:
|
mama, bagai si bold teroristule?
eu dadeam cu castane pe sub masini, uneori sareau si in masini... naspa. |
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
plus ca motorul de 2000 cmc si 210 cai..nu poate fi decat de GTI, si are 200. oricum, asteapta informatiile pe MEIL...da? |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:40. |
- Copyright 2026 4Tuning