Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

CT-13-TGR 29-10-09 16:25

Re: Club CIELO

dau bine de tot jantele pe masina... chiar mai bine decat cele vechi... vreau sa te intreb 2 chestii, dar o sa deviez de la discutii, iti trimit pm. bft

ALEX_BZN 29-10-09 16:35

Quote:

Originally Posted by B-64-KTL (Post 2759682)
Au ET 50 si ca se la pun distantiere si pe spate trebuie aripile putin trase dar pana atunci merg asa.

poti sa le lasi si asa..dau destul de bine..ca sa umfli aripa trebuie apoi sa o revopsesti si nu se stie daca iti mai iese la culoarea ei..si daca iti iese tot se vede diferenta...si trebuie vopsita toata masina..mai bine o lasi asa..parerea mea

B-64-KTL 29-10-09 17:42

Mersi de aprecieri, pretul nu a fost prea mare si sunt SH. O sa trag putin de aripi dar la primavara cand masina va intra la vopsire integrala.

D o n n 30-10-09 14:28

Morbimind mai are cielo albastru B 35 VYG?ca l`am vazut ieri la spital la fundeni :(

nt98adu 30-10-09 15:51

Cielo sau proprietarul?!:lol:

D o n n 30-10-09 18:30

Am vazut cielo a venit acolo la intrare...dar nu am apucat sa vad cine e la volan ca avea geamurile aburite...

ArG3nT0 31-10-09 12:31

need help...:( cine are o instalatie de proiectoare fara buton sau doar mufa de la instalatie care intra-n buton???

PetricaCBD 31-10-09 21:27

Quote:

Originally Posted by ArG3nT0 (Post 2767080)
need help...:( cine are o instalatie de proiectoare fara buton sau doar mufa de la instalatie care intra-n buton???

vezi ca huge de aici de pe forum are un cielo la dezmembrat....si cred ca vinde exact ce iti trebuie....0766438496 suna-l si sigur te va ajuta

ArG3nT0 01-11-09 00:38

o sa-l sun azi knd ma trezesc :) mersi doamne ajuta.:)

casp3r75 01-11-09 09:52

stiti filmuletu asta?::lol:

https://www.youtube.com/watch?v=IHfrieAkdOE

ALEX_BZN 01-11-09 10:07

f tare....:))))

CT-13-TGR 01-11-09 18:20

cielo ala care este la inceput pana sa se intreaca este diferit de cel din cursa... spoturi... asemenea si cel rosu... limba in care vorbesc e mortala :rolleyes2

casp3r75 01-11-09 22:02

da:))
oricum mi se pare cam caterinca:D

Genghis.Khan 03-11-09 11:30

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Genghis.Khan (Post 2735689)
Pai peste tot o sa il fac!
La imbinari pun si intr-o parte si in alta!
Un vecin mi-a deochiat-o, el are Laguna si zice ca ii scartzaie si s-a minunat intr-o zi mergand cu mine, pana mi-a innebunit-o! :D

Nu am rezolvat problema!
Am aflat insa unde scartaie: in bord in dreapta, deasupra torpedoului.
Este vorba de acel spatiu unde ar trebui sa fie airbagul (spatiul acela unde unii isi tin toate tampeniile posibile).
Atunci cand sunt denivelari incepe sa scartaie, dar daca pun mana in acel spatiu, in mijloc si apas nitel pe el, catre torpedou, nu se mai aude.
Scartaitul a aparut dupa ce am dat drumul la caldura, probabil s-o fi dezlipit ceva acolo de la caldura ...

Cum dau acea portiune de bord jos???

Sunt niste suruburi in torpedou care tin acel plastic.
Mai este unul in lateral dreapta (inspre usa).
Mai 2 surburi care le desfaci din exterior, sunt deasupra spatiului respectiv - vezi poza.
Odata desfacute aceastea toate, mi se tine in ventilatia din dreapta, si nu mai reusesc sa desfac de aici incolo.

Cine ma poate ajuta cu un sfat!

Ma gandesc ca odata desfacut acest plastic voi vedea ce este sub el, il voi badaja sau eu stiu ce ii voi face si nu va mai scartai (din moment ce dispare cand apasa unde am scris).

Ms mult!

casp3r75 03-11-09 12:52

multumim pentru sfaturi Genghis.Khan

am sa ma duc si eu azi sa vad ce ii fac... daca reusesc te ajut!

casp3r75 03-11-09 16:00

2 Attachment(s)
am revenit cu informatii, Genghis.Khan dai drumu la caldura doar sus si il lasi umpic sa se incalzeasca, apoi bagi si tu o surubelita dreapta intre tub si masca aia unde sta!
si apropo sa aveti o carpa umeda sau servetele umede ca o sa dati de mult praf.
nu prea ai cum sa vezi unde scartaie..
eu nu am facut mare lucru, plus ca mam chinuit sa bag tubul inapoi.
chiar nu stiu unde scartaie ca am vazut ca are 2 bureti in partea de jos.
in a 2`a poza se vad buretii

banzay 03-11-09 19:37

Nu are nici un rost daca dai drumul la caldura sau nu. Si ca sa scoti partea de la aerator de care zici faci altfel. Dai aeratorul ala sa bata in joc si dupa fortezi (usor) tragand de el tot in jos. Ca si cum l-ai forta sa bata mai in jos decat poate. Astfel dupa ce scoti plasticul ala, vei vedea ca sub boxa e prins intr-un surub. Scoti si surubul si rezolvi astfel problema. Dai cutia jos si te uiti la " U " in care se prinde torpedoul cand e inchis. Tragi de el usor si daca are joc si 'clantzane', ai un raspuns. Daca nu, pui ceva mai gros gen burete pe unde crezi ca sunt imbinarile cutiei cu restul bordului.

Daca nici asa nu ai obtinut nimic, trage un pic de bord (stanga/dreapta, sus/jos, inainte/inapoi) si daca vezi ca scartaie de pe la incheieturile alea metalice... nu prea ai ce sa ii faci. Asa era cazul meu. S-a rezolvat problema cu...shimbatul bordului :) Mai avea si alte defecte care nu se vedeau :)

casp3r75 03-11-09 20:47

bine...

aaapropo... am o intrebare: si ce bord iai pus? :))
hai ca ai fost tare=))
fiti mai realisti;)

banzay 03-11-09 21:15

Aaaa... si de ce nu as fi realist cu ce am zis mai sus? Daca voiam sa fiu oleaca SF, ziceam ca vreau sa imi pun bord de astra F... Se potriveste, dar mai e ceva de munca... electrica pt butoane etc...

Bord am pus tot unul de cielo ca deh... :) Doar ca asta pare mai inchegat fata de ce aveam eu... parea un carton bordul meu, plus ca era si dezlipit vinilinul pe alocuri...plus ca scartaia din toate incheieturile. Nu mi-am dat seama de defecte decat dupa ce am smuls vinilinul de pe el, cu gandul sa il imbrac in crem (oricum bad idea :) ) Daca nu il dadeam jos, habar nu aveam si stateam linistit, dar m-a si mancat in c.r.

Si sfatul meu... nu dati bordul jos decat daca chiar nu aveti ce face si aveti maini de coreean mic de tot. O gramada de plastice, surubele, cabluri etc :)

Ca fapt divers: http://www.pagenstecher.de/Auto-Tuni...exia-uebe.html

Si apropo, nu imi sta in caracter sa vb deanboulea, fara sa stiu cu ce se mananca treaba, cei care ma cunosc stiu asta... Deci cu asta m-am ocupat eu zilele astea...dat bordul jos si pus altul la loc, tragi singur o concluzie de aici...

Si alt PS: am vazut zilele astea un cielo cu loc in bara pt numar patrat. Nu parea diferit fata de ce avem noi, doar bara era diferita... Primul cielo de genul asta vazut...

l@uryo_bo$$ 03-11-09 21:32

Salut..
Baieti faruri clare pt cielo de unde iau si eu k pe RXM nu mai sunt...ms

banzay 03-11-09 21:34

Se face doar sticla, gasesti pe la bursa... dar e cam scumpa 200 - 250 de ron pt sticlele pt o pereche. De faruri complete nu stiu unde se mai gasesc...

l@uryo_bo$$ 03-11-09 21:40

Nai ce afce cu ea ..pt ca farurile clare au striati pe oglinda ,tu daca pui sticla clara oglinda blara ,va batea lumina ca dracu.....eu am cumparat vara asta dupa RXM o pereche de faruri cu 140 ron + curier,dupa sau scumpit ,dar akm nu mai au....

banzay 03-11-09 22:02

Da corect, asa e... eu ma gandeam ca daca se sparg astea clare ale mele sa imi fac altele tot clare. Ca oglinda noastra e cu striatii, la cele originale oglinda e clara si striatiile le are sticla. Bine punctat!

l@uryo_bo$$ 03-11-09 23:06

Deci, daca cineva va auzi/vedea undeva faruri clare sa ma anunte si pe mine...ms mult

Genghis.Khan 04-11-09 08:14

casp3r75 si banzay multumesc frumos de ajutor. Sambata daca nu ploua poate scap de greieri :D.

Tocmai cand luase o forma masina mea (cotiera espero, xenoane, grila plasa, etc) vine greierele la mine in bord, mai, auzi tupeu ...

Quote:

Originally Posted by l@uryo_bo$$ (Post 2777735)
Nai ce afce cu ea ..pt ca farurile clare au striati pe oglinda ,tu daca pui sticla clara oglinda blara ,va batea lumina ca dracu.....eu am cumparat vara asta dupa RXM o pereche de faruri cu 140 ron + curier,dupa sau scumpit ,dar akm nu mai au....

Ma, ce calitate ar putea avea niste faruri de 140 RON cu curier cu tot?
O arata bine masina, dar sunt mai bune decat cele stock?
Ma indoiesc ...

IONUTZje 04-11-09 08:20

Quote:

Originally Posted by Genghis.Khan (Post 2778399)
casp3r75 si banzay multumesc frumos de ajutor. Sambata daca nu ploua poate scap de greieri :D.

Tocmai cand luase o forma masina mea (cotiera espero, xenoane, grila plasa, etc) vine greierele la mine in bord, mai, auzi tupeu ...

de unde ai luat cotiera de espero ??

l@uryo_bo$$ 04-11-09 08:36

Quote:

Originally Posted by Genghis.Khan (Post 2778402)
Ma, ce calitate ar putea avea niste faruri de 140 RON cu curier cu tot?
O arata bine masina, dar sunt mai bune decat cele stock?
Ma indoiesc ...

Eu am zis 140 ron+ curier, nu am zis ca sunt de calitate sunt niste chinezisme....Un far original eu unu am vazut in magazin cu 280 ron.....
Eu vreau faruri clare ,nu ma intereseaza calitatea lor...ms

Genghis.Khan 04-11-09 08:57

Quote:

Originally Posted by IONUTZje (Post 2778408)
de unde ai luat cotiera de espero ??

De la un gagiu de la dezmembrari din Bucuresti!
Il cheama Florin tel. 0727.950.370.
Cu tot cu taxe m-a ajuns la vreo 110 RON.
Sa iti iei cu un singur spatiu de depozitare si sa ii ceri poze cand iti gaseste.

Cum am dat de el: am facut filtru pe google :D "dezmembrare espero - daewoo" si am dat de mai multi, pana la urma de la asta am luat.

banzay 04-11-09 09:51

Calitate ce au farurile la 140? Iti zic eu...de tot rahatul, ca am si eu... Dar daca le izolezi frumos, le pui reglaj electric, iti zic eu ca e alta viata :) Ramane oglinda curata, nu iti intra apa in ele... Nu multa lume se poate lauda ca are faruri clare cu reglaj electric >:) Ele arata bine si bat bine, dar cred totusi ca cele originale focalizeaza lumina mult mai bine. Am tot auzi si ca s-ar sparge de la pietricele, dar pana acuma au rezistat, fara sa aiba prea multe urme pe ele. Doar cateva julituri de la pietricele

Genghis.Khan 04-11-09 09:54

Man, sa le stapaniti sanatosi, mi-ar placea cu si mie cu Angel Eyes etc, plus ca in iarna cand ajung la parinti in Craiova ii bag niste pleoape, dar raman la parerea ca nu sunt calitative!

mike-fullspeed 04-11-09 11:25

Vino aici in craiova si gasesti ce vrei. Intra pe CV forum si ai sa vezi sa sunt baieti care fac de toate...

Genghis.Khan 04-11-09 12:06

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 2778831)
Vino aici in craiova si gasesti ce vrei. Intra pe CV forum si ai sa vezi sa sunt baieti care fac de toate...

Man, de 5 ani sunt in Timisoara, parintii sunt in Craiova si vin de sarbatori acolo!
Sa imi schimb parbrizul ca in Timi e 500 RON in craiova e 350 RON + 500 montaj, sa imi pun alarma, si sa imi montez pleaope pe far ca aici ma nenorocesc astia cu vopsitul 100 RON :)), etc.

Poate stii pe vreunul de vopseste asa ceva in Craiova sa merg la sigur cand vin, ti-as fi recunoscator!!!

Un alt element de tunning pe masina mea :)):
Baiat la bord (in loc de BEBE la bord)!
Ca deh, eu sunt tatic de baiat si sa se stie :D!!!

Quote:

Originally Posted by casp3r75 (Post 2776576)
am revenit cu informatii, Genghis.Khan dai drumu la caldura doar sus si il lasi umpic sa se incalzeasca, apoi bagi si tu o surubelita dreapta intre tub si masca aia unde sta!
si apropo sa aveti o carpa umeda sau servetele umede ca o sa dati de mult praf.
nu prea ai cum sa vezi unde scartaie..
eu nu am facut mare lucru, plus ca mam chinuit sa bag tubul inapoi.
chiar nu stiu unde scartaie ca am vazut ca are 2 bureti in partea de jos.
in a 2`a poza se vad buretii

Man, unde bag surubelnita???
Da detalii aici ca de la PC nu prea imi dau seama ce zici!

Ms

casp3r75 04-11-09 16:33

1 Attachment(s)
uite aici daca la asa ceva te referi! nu este cu tubulatura din dreapta dar tot aia e. dupa ce ai dat grilajul ala jos vezi ca ai un surub in partea de sus. apoi tragi de tot buzunaru ala si o sa ai tubul care iti da aerul! si acolo iti va trebuii o surubeltita dreapta ca iese cam greu si aplici aceeasi metoda ca la grilaj:D

banzay 05-11-09 23:07

1 Attachment(s)
Daca vreti asa ceva (jantele), le gasiti la bursa insotite si de detalii (15")

ALEX_BZN 06-11-09 07:33

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 2783979)
Daca vreti asa ceva (jantele), le gasiti la bursa insotite si de detalii (15")

pune tu te rog linku ca nu stiu cum sa dau de ele ca as vrea sa le vad si eu sa imi fac o idee pls;)

Genghis.Khan 06-11-09 07:43

Quote:

Originally Posted by ALEX_BZN (Post 2784291)
pune tu te rog linku ca nu stiu cum sa dau de ele ca as vrea sa le vad si eu sa imi fac o idee pls;)

https://forum.4tuning.ro/102-bursa-se...aly-super.html

Cu riscul de a ma repeta, desi am gasit discutii despre jante de 15 pe cielo, tot nu sunt lamurit!
Ce trebuie schimbat la suspensie???
Ce parametri trebuie sa aiba jantele (latime, etc).
Caut un raspuns clar si complet!

Ms cui mi l-o da!

Geo_ZGA 06-11-09 11:01

Anvelope 195/50/15, ET-ul la janta 38-40, ca sa nu o scoata prea mult in afara, buza aripii spate indoita... si tot va atinge pe spate cu greutate mare, la denivelari. Ca sa se rezolve problema, amortizoare mai dure... asta insemnand ori amortizoare pe gaz, ori suspensie completa sport, dar asta depinde de confortul pe care il vrei in continuare.
Pe fata nu sunt probleme la jantele pe 15.

Genghis.Khan 06-11-09 11:14

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 2784622)
Anvelope 195/50/15, ET-ul la janta 38-40, ca sa nu o scoata prea mult in afara, buza aripii spate indoita... si tot va atinge pe spate cu greutate mare, la denivelari. Ca sa se rezolve problema, amortizoare mai dure... asta insemnand ori amortizoare pe gaz, ori suspensie completa sport, dar asta depinde de confortul pe care il vrei in continuare.
Pe fata nu sunt probleme la jantele pe 15.

Si ce este j-ul ala de 5 sau 7, ...

Ms de raspunsuri

Si deci mie imi trebuie 7.5 ... + ceea ce ai zis mai sus!
Momentan am R13.
Ms

Geo_ZGA 06-11-09 11:18

J-ul este latimea jantei si, in functie de asta, poti sa pui o anvelopa mai lata sau mai putin lata pe ea. La jantele pe 15, J-ul este de obicei 7,5, din cate tin eu minte, dar exista si exceptii.

banzay 06-11-09 17:45

Am vazut jante pe 15 si de 5.5 J :) Pe 7 (cat am eu la jantele astea, parca asa era) cica poti sa pui maxim 205/50/15. Sa vezi atunci stabilitate :) Dar si ce demaraj de melc :)) 7.5 au multe cu buza mai lata (pe 15"), dar e cam mult pt ce avem noi. Pe espero in schimb cred ca nu face probleme... Ai loc sa bagi si o roata de tractor acolo :)

@ALEX_BZN: ai link pe pm :)

@Ghenghis: Ai nevoie de 4x100 nu 4x108 :)

All times are GMT +2. The time now is 00:38.

- Copyright 2026 4Tuning