![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Quote:
|
Quote:
Quote:
Ca idee.... sa fabulam toti suntem buni |
Quote:
|
Ramane ca la Tulcea?:D
|
Quote:
Acum sa vad cand o sa am timp/bani sa finalizez partea de motor, dar pata mi s-a pus...vreau sa fie pe pista la Tulcea data viitoare:twisted:8) |
Inca o dimineata frumoasa:D.Cred ca am citit replica domnului Nastate de 5 ori sa vad daca e adevarat!Ma bucur nespus sa vad acea replica!
|
iti dai seama daca vindea Bogdan masina pana sa se duca la Tulcea ce sentiment avea???!! Eu pun pariu ca incepea sa planga..;)
|
Ma bucur ca ai de gand sa pregatesti masina pentru Tulcea are potential rau motorul ala
|
bine ca n-o vinzi, spor la treaba! si eu am ramas surprins cand am vazut masina la vanzare.
|
Quote:
Da Vali, are potential intradevar..a stat ea la egal cu 3 masini cu 1.6 16V cand avea un dublu corp potent, dar cu orizontalele:twisted: Merci TZG:-) |
Quote:
|
Quote:
Bafta Bogdane la ce ti-ai re-propus:-P |
Felicitari, incearca sa termini ce ai inceput si ramai asa deocamdata. E f bine asa!
Daca ajungi la capitolul roti, poate te atrag un set de 4 bucati 175/55/15 in stare ok... Pret mediu spre mic :) |
bravoooo:drunk: multa bafta
|
Urmaresc de mult acest topic , ma bucur k nu o sa o dai, in primul rand munca depusa de tine si in al doilea rand e mostenire de familie . bafta in continuare si sa iti indeplinesti tot ce iti doresti cu ea .
|
4 Attachment(s)
Azi am revenit pe treaba la Gordina..pana cand o durere groaznica de masea m-a trimis la farmacie/acasa cu batiste la obraz:sad:
Am inlocuit bobina de inductie pentru a ma lamurii intr-o privinta si am inceput la lucrez la covorasele pentru interior, pentru care am gasit in sfarsit material..ca numai foi intregi gaseam, la preturi...:shock::rolleyes2 Azi am mai lucrat si la urs, se vede si el pe fundal, scos in strada:-) Progrese prea mari poate nu se vor vedea asa repede cum am mers pana acum cu ea, dar ma apropii usor de forma finala pe care vreau sa o aiba acest proiect8) Va multumesc baieti, multa bafta Luci cu Dacioara ta..incet si bine:-) |
Da eu ca miam luat o placa intreaga? :rolleyes2:rolleyes2 (de aia de aluminiu) ...si 4 "carpete" + portbagaj exact atat mau ajuns :)) o coala de aia.
Am citit si la ursachi, vad ca ai fost baiat harnic, bravo tata! E bine ca ai unde si cu ce!!! Imi place ce ai postat si aici si dincolo (bara aia rupe stilu :) ) sa imi zici de diferenta, daca se face simtita...hai ca mai vb. ca aici e despre Gordina ;)) sa nu poluez. Succesuri :) |
Quote:
|
Again te zăpăcesc şi aici,ai idee cāt costă 2m de tabla de aluminiu ca aceea?Mă bătea gāndu să īmi fac preşuri din aşa ceva....dar nu am idee,merită ,nu merită,se vede ţărănie,nu se vede habar nu am :D aştept un sfat Bogdan !
|
in sfarsit o mai vad si eu la lumina :) belea Bogdane nu iti loveste pedala de ambreiaj in placa?eu asa am patit si am facut-o unpic mai scurta,insa acum o sa incerc sa fac ceva la pedala ca nu arata estetic mai scurta ....
multa bafta si putere in continuare cu tot mai vb la tel te salut !!! |
Quote:
De obicei, asemenea presuri le montezi cu nituri direct pe podea, sunt stil rallye..deci nu merg lasate si mochete si pus aluminiu peste, mai ales ca aluneca daca nu e fixat si arata tziganie dupa parerea mea;):rolleyes2 Luci, placile au 51 cm in lungime si ajungea la fix ca sa nu o loveasca pedala de ambreiaj (care a facut amprenta pe podea):-) Ne mai auzim la tel, multumesc lafel:-) |
O sa fie prezenta Dacia la Ianca weekend-ul viitor? :D
|
Quote:
Deocamdata se pregateste flansa pentru serpisori, pana in decembrie vor fi toate montate pe masina iar in luna Decembrie se vor face reglajele..sau poate mai repede de atat ,cine stie:rolleyes2 |
Quote:
Eu zic ca mai repede de atat...nu de alta dar prin Decembrie nu cred ca ai chef sa faci dansul ploii sa te incalzesti, sa ti se lipeasca cheia de mana :lol: Mai pune si tu poze cu NIG`ul sa vedem cum mai arata8) P.S: apropo de dacii:lol: vezi ca am deschis un topic cu dacia cealalta din 98` sa imi spui ce parere ai despre ea, si daca doresti poti sa si postezi:D |
chiar arata gordini :) imi place chiar asa as vrea sa o fac si pe a mea
|
Salut Bogdan ,ce mai e nou?
|
6 Attachment(s)
Quote:
Ultima piesa din ansamblul montarii carburatoarelor este gata; acum urmeaza sa sudez serpalaii pe ea si sa incep montajul:rolleyes2 In primavara trebuie sa fie apta pentru concursuri de accelerare8) |
Quote:
|
Eu vreau sa vad poze cu ele pe masina:D nu asa amageli:lol: Oricum felicitari pt efortul depus si sa o vedem la primavara la liniute;)
|
S-ar putea sa o scot la lumina sambata, ca deocamdata se face noapte pana vin eu de la munca si nici ea nu are roti pe spate..:-)
Sambata vreau sa ma ocup de placile de aluminiu care vor fi puse pe podea si mai vad eu ce mai fac la ea..ca week-end-ul asta am lucrat la urs..e mai greu cand ai 2 masini care iti sunt la suflet:rolleyes2 Vor fi si pe masina Cristi, mai e putin si le aud glasul..in Decembrie;) Va multumesc:-) |
pe flansa ta mare sudezi serpii de la Muttley?
|
Vali, eu zic ca p-aia mica sudeaza evacuarea.
Bogdan, n-ai vrea tu oare sa-mi explici pe PM ce vrei sa faci? Recomandare sincera si universal valabila: gandeste-te de 20 de ori inainte de a aplica o varianta. Nu de alta, da' in 80% din cazuri exista si o solutie mult mai buna. PS: la cum arata admisia ta, eu as incerca o fixare a ansamblului FARA placa mare. S-ar putea sa mearga, iar avantajele in functionare-s enorme. |
Dap ai dreptate nu stiu de ce am scris aiurea , de fapt stiu ma gandeam la flansa de la serpii tai
|
Quote:
Vali, tu ai ramas cu gandul la flansa aia:lol:..am sa o asez pe chiulasa si am sa-ti zic cum stau treburile cu ea. |
pacat acuma e de vanzare :((
|
nu cred..numai aruncati vorbe grele,asteptam o confirmare a bosului :rolleyes2
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/645-masini-o...2-gordini.html https://forum.4tuning.ro/640-piese-da...br-98-nig.html Si sunt actualizate..... |
Da, masina este de vanzare, de data aceasta asa va ramane;)
Lucrarile vor continua, am pe cineva care da banii astia dar o vrea la cheie cu carburile montate;) Nu-mi mai permit sa o tin doar ca moft, iar multiplele modificari aduse nu o mai recomanda ca masina de zi cu zi...insa daca nu se va vinde ma descurc eu, ca nu-s disperat sa raman fara ea:idea: |
Quote:
|
imi pare rau ca o vinzi, pacat ca nu traim intr-o lume perfecta in care sa nu trebuiasca sa renuntam la unele chestii, dar pe de alta parte o sa te dedici mai mult e30-ului ^ ^ :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:44. |
- Copyright 2026 4Tuning