![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Useri
eu nu cred ca pisicutei de 150 de cai ii ia 10 sec sa ajunga la suta, mi se pare prea mult.
|
Mult, putin ....dar in atat ia....in 10 sec! Dar gandeste-te ca loganul dupa 100 se opreste pe cand pisica inca mai urca!
|
O să avem încă 500 de radare noi, nedetectabile de antiradar pe şoselele patriei:
1. Lotul nr. 3 cuprinde 449 de autospeciale dezvoltate pe autoturisme Dacia Logan MCV 1,5 dci, combi, cu aer condiţionat, 4 roţi suplimentare, baterie suplimentară şi garanţie extinsă pe 3 ani. Autospecialele sunt destinate muncii de poliţie rutieră, sunt echipate în principal cu sistem video radar mobil pentru monitorizarea traficului rutier, echipamente de radiocomunicaţii, sistem de avertizare optico-acustică şi etilotest electronic. Preţul unui autovehicul, cu TVA inclus, este de 44,173.75 lei, iar valoarea unitară pe autospecială, care include auto şi echipamente, este de 142,964.89 lei. De asemenea, în urma discuţiilor purtate cu societatea de leasing, valoarea contractului iniţial a fost redusă cu suma de 5.005.879,33 lei, adică 11.148,95 lei pe autospecială, prin diminuarea preţurilor echipamentelor speciale muncii de poliţie. |
:) Baieti as vrea sa va intreb si eu :D ca sunt tare curios cam cati ani are aceasta comunitate :-?
Are la 2 ani cred .. oricum peste un an are :-) Sa facem o zi de nastere a ... comunitati sau ceva :) |
Care ati vopsit ceva pe la masina prin Valcea ? :D
care sunt cei mai buni vopsitori pe aici ......de lucreaza cu asigurarile(casco) ? |
Comunitatea e facuta parca pe 24-02-2007
|
https://forum.4tuning.ro/462-arcuri-a...o-variant.html vrea cineva asa ceva, sunt f bune garantez
|
Trafy cine era baiatul cu Ford-ul decapotabil si ce motor are pe masina ? :D U know why :D
|
1.6i 90 cai, patineaza rau ambreiaju...se tura in gol mai mult... masina unui vecin de la bloc, ti-a placut huh ?:)))
|
Am si eu o intrebare la voi despre un VW , am gasit niste triple pt el si sunt 3 BG variant , oare merg aceste triple pe 3G variant ? va multumesc
|
Intrebare: are cineva un accelerometru?
|
G-Tech ? are recBeat
|
stie careva pe unde gasesc si eu Vopsea Auto?
|
vrei pe cod?
|
Quote:
|
la citroen parca faceau calumea
|
https://www.youtube.com/watch?v=xjNzcjFgV6s d-astea trebuia sa bage la nfs carbon sa driftuiesti pe deal la vale :))
|
NU iti recomand citroenu ... adica la Fane
era cel mai bun ( si cel mai scump ) acum 2 ani .. cand am lovit eu masina si am facut-o acolo ... iar la nici 1 an , a inceput sa iasa rugina prin toate piesele vopsite de el . + ca la o aripa.. se vede intr`un punct vopseaa cursa ... iar la capacul de la rezervor a facut din chit , linia stramba. deci ... NU recomand ! mai bine acolo dupa stadion... in curba , e un tip care se pricepe |
eu am vopsit la Fane foarte multe masini si eu unul,am fost foarte multumit.
eu unul, il recomand din toata inima, deaorece este foarte bun |
vopsitor am gasit, eu caut vopseaua, mai scutesc un ban din paguba :P
|
Scuze ca intrerup discutia ... da parca intrebase cineva de reglarea rotilor ... ca si taicamio are aceasi problema la masina la viteze de peste 120 ii trepideaza volanu .... la inceput a zis ca sunt prea dezumflate rotile , si la vulcanizare i le-a mai dezumflat si nu mai trepida asa rau ... da totusi 120 nici nu e mult :-? .... la 160 facea urat rau ....
|
eu am intrebat, prima data am crezut ca nu sunt echilibrate bine rotile, dupaia mi-a zis tatal meu ca e o janta ovalizata.la 160 mi-a fost frica sa mai apas pedala de acceleratie, ca facea prea urat masina.
alta intrebare, are cineva doua jante pe 14 cu cauciuc cu prindere 4x98 parca, sa fac si eu o proba, sa vad daca merge mai bine ? |
Sa vezi daca tin caucioacele in curba cu frana de mana ?:lol: Si vezi..ca acum...ca ti`ai facut frana de mana...nu mai merg cu tine...sti tuu...mereu cu mana pe frana ! :)))
IMi pare rau de offtopic..dar e la discutii diverse :D |
sa vad daca mai trepideaza la viteze mari.oricum eu merg frumos cu masina, doar ai vazut...
|
Quote:
|
Quote:
pt echilibrat poate tatal tau sa mearga la Gomm langa maternitate, mie mi se par ok oamenii aia. |
Quote:
|
Quote:
|
da, ma facui cuminte dintr-o data :). tu te-ai speriat cu madalin cu golf3 la 70 la ora, dapai cu bogdan cu dacia la 130 ce mai faci ?:)) ti-am zis ca eu aveam 120 pe bord si el tot se mai indeparta :)).
|
lasati laudele calmativa cu FnF, incetati cu stilul asta de mers, eu am scapat lejer ca am avut ESP si tot m'am oprit in sant...
|
are dreptate robert...si florin sa calmat in ultimu timp...a scapat de sindromu NFS....merge la consum si siguranta
|
cine stie cunoaste...se pare ca asa e nebunia la inceput cand iei permisu, vrei sa alergi masina in draci, dar dupaia te saturi... sper ca la urmatoarele (i)legale sa fiu si eu prezent ca participant, macar atunci sa mai aud si eu un mic vajait de la motor :D.
|
poti sa fii calm si responsabil 20 de ani si intr'un minut de nebunie sa se termine totul asa ca aveti grija
|
Quote:
|
Quote:
acum unde ramasesem, unde indrept si eu doua jante? si la ce pret? |
spre raureni pe dreapta e unu care indreapta jante dar sa nu fie de magneziu
|
Quote:
Magneziu e casant sau dc nu ?:D PS: Daca stie cineva cumva cum se numeste melodia aia din reclama de pe protv la Chuck .... imi place mult si o cautai in draci da nimic :D |
Quote:
Robert iarasi ai inceput sa ne explici importanta vietii? sunt o gramada de filmulete...sunt o multime cazuri la tv...sunt o multime de cazuri in valcea......stim ideea! sa fi sigur ca de maine o sa merg mai incet.......intra pe forum de drogati si explica-le ca nu e bine ce fac.....ei nu or sti...ii luminam noi! pe pachetele de tigari scrie fumatul ucide....si totusi nu a renuntat nimeni la el din cauza asta! Nu mi-o luati in nume de rau...nu am nimic cu nimeni....dar cand vad ca discutiile se reia...ajung sa cred ca nu prea intelegeti nimic! Si mai ales mor cand unii intra..zic frate...eu rup sosele..sunt soferache...si dupa..coaie...lasa figurile..viata are prioritate...viteza ucide and shit....ba...plm unu a facut sex si a murit !! Eu zic sa aveti grije dracu .....nu depasiti 10 min ca poate mierliti....eu v-am avertizat!!!! Daca va vine prin cap sa imi zice...ca eu vb asa pt ca nu am patit pana acum ceva....nu va mai obositi...accident grav nu am facut....dar nici mult numai era...si prin situatii critice am trecut...poate prin mai multe decat multi "experti" de pe aici! |
:))) inginer pilot :))) iar nu iti prieste aerul de Romania:)) te iei repede de oameni
|
da` are perfecta dreptate
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:01. |
- Copyright 2026 4Tuning