![]() |
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Domnu D3m0N , iar te-am zarit la stadion , vroiam sa ma bag in seama da erai ocupat cu o domnisoara :-P
|
Quote:
|
Quote:
Poţi cumpăra orice maşină pentru o anumită persoană dacă ai împuternicire pentru asta. Un exemplar (original sau copie, nu contează, dar daca vrei să te simţi în siguranţă poţi să ai 2 exemplare ca să poţi lăsa unul acolo) rămâne la vânzător, pentru că în baza lui se face actul de vânzare cumpărare, iar unul îl ai pe drum. Vama o treci cu actele temporare, pe care le ai şi le primeşti ca împuternicit sau proprietar. Dacă iei maşina pe firmă cum faci, te duci cu toţi administratorii în Germania şi conduceţi toţi odată sau te duci cu o simplă împuternicire? |
si tu acum bogdan il dai pe topogan ca era cu o tipa la stadion mai bine zici ca se uita la masini:lol:
|
Quote:
|
si uite asa se destrug familiile
|
mai ce oameni ... bine ca nu eram ocupat cu un tip :)))))
|
vai ce lume rautacioasa pe forumul asta :))
|
Multumesc pt raspunsuri!
|
din cauza voastra cred ca ma injura D3m0N :sad:
|
stiti la ce ma gandeam.... ca daca tot vad din ce in ce mai mult interes, si din ce in ce mai multi membri ai acestui forum, as vrea sa propun o intalnire....sa ne cunoastem, sa va cunoasteti mai bine, sa fie o adunatura mare...si poate reusesc sa vorbesc si cu celelalte cluburi, sa vina macar o parte ...
|
Quote:
La Bacău slabe speranţe, şi chiar am veni de pe la voi dacă se face ceva... |
speram sa se organizeze ceva...ca vad ca echipa de fotbal s-a dus in B, evenimente numai sunt si e oras mare..
|
:lol:raz faci cinste cu un gratar ceva?
|
razu ar iesi ceva super fain zic eu...mi-ar placea sa cunosc cat mai multa lume de pe forum...:D
|
si mi-e mi-ar place sa cunosc lumea cu care discut zilnic aici pe forum . mana sus pentru intalnire :D
|
Mi-ar placea si mie sa cunosc persoanele care-mi baga carne in frigider cand is in trafic. =))
Oricum,daca ne adunam cati am fost si duminca,ori stam la era,ori mergem toti pe jos =)) |
foarte buna ideea lui raz, unii ne cunoastem intre noi dar nu ne salutam ... din vb aia .. "timiditate, nu m-am bagat in seama etc" hai sa ne ocupam poate aranjam o mega intalnire la ERA ...:)
|
Cand cand :D ? Eu si asa stau in Canta imediat ajung
Astazi am vazut fordul rs la expo :wink: frumos, ai grija de el ! |
acu scoateo la capat raz dak ai deschis subiectul:D
|
Quote:
|
eu ridic mana:)
|
Skimpy,poate te fac la o liniuta =))
|
n`ai nici o sansa daca dau drumul la muzica :evil::evil::evil:
|
ete fss, imi pun nos,sa te vad ce faci atunci :twisted:
|
Quote:
:lol::lol::lol::lol: |
eu mi-l aduc pe tiganu ungur si imi da intre 2 şi şase cai frumoş
|
ne intalnim duminica asta pe undeva deci?
|
Cine iese cu sania sau schiurile? (acuma pana nu se topeste )
|
Quote:
ca au fost cam mari bolovanii aia de gheata :-ss |
ce frumos eram pe strada cand a inceput sa ninga ... eram cu cei din club audi ,nu stia cum sa-si parcheze fiecare masina sa nu fie lovita de gheata :lol:
|
Quote:
|
de acord cu D3m0N
|
Quote:
|
Quote:
|
sau va este frica de razvan:lol:
|
ma bag si eu :D
doar sa spuneti data si locul salut |
mna, eu nu pot sa zic de pe acum cand/daca vin ca incepe sesiunea + serviciul ciudat.
cine isi asuma responsabilitatea sa organizeze aceasta intalnire 4t? |
weekendul asta o sa ajung in iasi, si aper sa ma intalnesc cu celelalte cluburi, sa vedem ce se poate face....
daca nu se poate face nimic, atunci o sa ne intalnim undeva....intr-un cadru "neorganizat" si vedem noi de acolo... putina rabdare...o sa anunt pe forum unde si cand |
Baga mare Razvan. Daca ai nevoie de ajutor, ai numarul meu, poti sa-l stergi din agenda (vorba lui Edi) 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:49. |
- Copyright 2026 4Tuning