![]() |
Re: Guvernul triplează de la 15.12.2008 taxa auto pentru maşinile rulate
ii doare in basca de taxa auto nu ii afecteaza cu nimik ei nu isi cumpara golf 3 si bmw e 36..pentru ei noi doar suntem niste platitori de axe si impozite..
|
mai m-am gandit la ceva..Amarati astia din Guvern si astia politicieni de ce merg cu masini NEMTESTI sau Frantuzesti ..Sa cumpere draq DACIA sa tina uzina...ca Nemti au tot Mertzane si Bmw..Base al nostru la fel..Loganu il tine in garaj..:evil:
|
|
Re: Taxa de prima inmatriculare
Quote:
|
in alte tari pentru fiecare om exista o masina, pe langa faptul ca noi avem o masina la 5 persoane, suntem singura tara din lume unde avem 5 taxe la o singura masina.
citat preluat din... ..de la radio! |
Fratilor am iesit in strada!!!!!!!!! Dar nu era nimeni. Pana mea oare am gresit strada????????? Pe ce strada sinteti voi si eu nu????????
|
5 taxe pe putin ....
e impozitul pe masina. benzina din romania e printre cele mai scumpe din europe pentru ca contine multe accize; in ea e inclusa si Taxa de drum, care o mai platesti o data si prin rovignieta. daca ati auzit si la stiri ca vor sa mai bage in benzina ceva taxe ... de poluare sau de drum, care oricum le mai platesti inca de nu stiu cate ori. plus .. cu scoaterea sau schimbarea taxei auto, mai vine si impozitul marit in functie de gradul de poluare, etc deci paltesti de mai multe ori .. aceeasi chestie ... si rezultatul lipseste cu desavarsire. pentru ca nu vezi vre-o mare schimbare, sau ce anume se fac cu banii aia, sau sa ofere conditii. |
astia isi bat joc de noi . pana acum cateva zile ziceau ca pana pe 1 februarie vor publica noua taxa . acum cica in aprilie . e bataie de joc ...ce se gandesc ei : "pana la urma tot trebuie sa-si inmatriculeze omu masina , cat o sa stea cu ea pe dreata ..."
|
am si eu o intrebare...
exista cineva de pe forumul acesta, care a platit taxa triplata si dupa a dat Finantele in judecata? |
Quote:
|
Pai ce sa faci...bucurestenii sunt mai fitosi asa...nu ies pe frig ,nu ies pe ploaie...cunoastem totul de acum o luna si ceva cand in loc de cateva mii de oameni au fost 200 :sad: si nu sariti pe mine acum ca si eu tot din bucuresti am fost :D insa asta e adevarul...daca voi nu faceti nimic cine sa faca pt voi???????
|
Quote:
|
nu o sa se faca nimic cu taxa asta..puteti sa faceti proteste pe fiecare zi...iar cei care va suparati pt postul meu,o sa va suparati pt un lucru adevarat...taxa asta daca se scoate vor veni altele mai mari...asa ca tot degeaba !
|
Quote:
|
daca e dupa ue , pana vine , pana se ia o decizie , pana apare alta taxa se umple masina de rugina in parcare
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:12. |
- Copyright 2026 4Tuning