Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Colt Legislativ (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ.html)
-   -   Totul despre taxa auto pentru maşinile rulate (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ/99944-taxa-auto-masinile-rulate.html)

adrian78bmw 07-02-09 10:21

Re: Guvernul triplează de la 15.12.2008 taxa auto pentru maşinile rulate

ii doare in basca de taxa auto nu ii afecteaza cu nimik ei nu isi cumpara golf 3 si bmw e 36..pentru ei noi doar suntem niste platitori de axe si impozite..

GABORW 07-02-09 10:29

mai m-am gandit la ceva..Amarati astia din Guvern si astia politicieni de ce merg cu masini NEMTESTI sau Frantuzesti ..Sa cumpere draq DACIA sa tina uzina...ca Nemti au tot Mertzane si Bmw..Base al nostru la fel..Loganu il tine in garaj..:evil:

DyZ 07-02-09 21:16

http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...in-strada.html

johhny 07-02-09 23:32

Re: Taxa de prima inmatriculare

Quote:

Originally Posted by Marson (Post 1934017)
Cei care au astfel de masini le-ar putea lasa la periferie, iar de acolo sa ia tramvaiul", a mai spus ministrul desemnat al Mediului."

Sursa: HotNews.ro - 20.12.2008

dupa ce ca platesti o groaza de bani pe taxe, impozite si alte legi fara de rost mai mergi si cu tranvaiu.

demin2609 07-02-09 23:41

in alte tari pentru fiecare om exista o masina, pe langa faptul ca noi avem o masina la 5 persoane, suntem singura tara din lume unde avem 5 taxe la o singura masina.

citat preluat din... ..de la radio!

dadydoris 07-02-09 23:50

Fratilor am iesit in strada!!!!!!!!! Dar nu era nimeni. Pana mea oare am gresit strada????????? Pe ce strada sinteti voi si eu nu????????

Spark 08-02-09 00:15

5 taxe pe putin ....
e impozitul pe masina.
benzina din romania e printre cele mai scumpe din europe pentru ca contine multe accize; in ea e inclusa si Taxa de drum, care o mai platesti o data si prin rovignieta.
daca ati auzit si la stiri ca vor sa mai bage in benzina ceva taxe ... de poluare sau de drum, care oricum le mai platesti inca de nu stiu cate ori.
plus .. cu scoaterea sau schimbarea taxei auto, mai vine si impozitul marit in functie de gradul de poluare, etc
deci paltesti de mai multe ori .. aceeasi chestie ... si rezultatul lipseste cu desavarsire. pentru ca nu vezi vre-o mare schimbare, sau ce anume se fac cu banii aia, sau sa ofere conditii.

nutzuXXL 08-02-09 10:15

astia isi bat joc de noi . pana acum cateva zile ziceau ca pana pe 1 februarie vor publica noua taxa . acum cica in aprilie . e bataie de joc ...ce se gandesc ei : "pana la urma tot trebuie sa-si inmatriculeze omu masina , cat o sa stea cu ea pe dreata ..."

t1grul 08-02-09 15:56

am si eu o intrebare...

exista cineva de pe forumul acesta, care a platit taxa triplata si dupa a dat Finantele in judecata?

luckas 08-02-09 19:45

Quote:

Originally Posted by dadydoris (Post 2047188)
Fratilor am iesit in strada!!!!!!!!! Dar nu era nimeni. Pana mea oare am gresit strada????????? Pe ce strada sinteti voi si eu nu????????

e tare faza....:peace::peace::peace:

mobiles_de 08-02-09 20:16

Pai ce sa faci...bucurestenii sunt mai fitosi asa...nu ies pe frig ,nu ies pe ploaie...cunoastem totul de acum o luna si ceva cand in loc de cateva mii de oameni au fost 200 :sad: si nu sariti pe mine acum ca si eu tot din bucuresti am fost :D insa asta e adevarul...daca voi nu faceti nimic cine sa faca pt voi???????

RobertGadau 08-02-09 20:24

Quote:

Originally Posted by luckas (Post 2049059)
e tare faza....:peace::peace::peace:

da,e bestiala !! :shock:

D o n n 09-02-09 12:33

nu o sa se faca nimic cu taxa asta..puteti sa faceti proteste pe fiecare zi...iar cei care va suparati pt postul meu,o sa va suparati pt un lucru adevarat...taxa asta daca se scoate vor veni altele mai mari...asa ca tot degeaba !

Hame 09-02-09 12:42

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 2050823)
nu o sa se faca nimic cu taxa asta..puteti sa faceti proteste pe fiecare zi...iar cei care va suparati pt postul meu,o sa va suparati pt un lucru adevarat...taxa asta daca se scoate vor veni altele mai mari...asa ca tot degeaba !

Suntem in UE, nu ii vor lasa aia mari, ca dupa capu lor ar lasa`o asa. Eu personal cred ca pana nu o sa vina UE cu o sanctiune vor face tot porcarii de taxe. Acuma na, normal ca sper sa ia o decizie buna in aprilie, dar daca nu... cred ca va veni comisia peste ei.

akileon 09-02-09 13:08

daca e dupa ue , pana vine , pana se ia o decizie , pana apare alta taxa se umple masina de rugina in parcare

All times are GMT +2. The time now is 01:12.

- Copyright 2026 4Tuning