Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

L33L00 06-06-06 12:24

Re: Comentarii lucrari!

janta + cautciucu fata mi se par ff ciudate .... si in fata la cauciu parca se vede o pata neagra peste

tng 06-06-06 12:54

maskt
singura greseala mai putzin vizibila pt unii..mai mult vizibila pt altii e imbinarea rotilor.
ai luat rotile cu totu`.... dar se vede urat lipitura,adica inca se mai vede din roata veche(si fata si spte)
am dat eu luminizitate mai mare la monitor :lol: ca asa nu se vedea :lol:

hitman454 06-06-06 14:08

1 Attachment(s)
comentatii

patriotu90 06-06-06 18:08

*maskt - :shock: tu glumesti, nu??? adik nu prea cred k aia e lucrarea ta finala ... adica la ce lucrari am vazut de la tine ... nu prea cred k puteai sa gresesti atat de mult la imbinarea rotilor ... ori au uploadat o alta masina ... cand inca era in lucru ...
*hitman454 - in unele locuri unde ai scos usa se vede sters (blury) ... in rest ... culoarea ... nu e prea reala ...

hitman454 06-06-06 18:12

Quote:

Originally Posted by patriotu90
*maskt - :shock: tu glumesti, nu??? adik nu prea cred k aia e lucrarea ta finala ... adica la ce lucrari am vazut de la tine ... nu prea cred k puteai sa gresesti atat de mult la imbinarea rotilor ... ori au uploadat o alta masina ... cand inca era in lucru ...
*hitman454 - in unele locuri unde ai scos usa se vede sters (blury) ... in rest ... culoarea ... nu e prea reala ...

de vopsea cameleon nu ai auzit????

patriotu90 06-06-06 18:19

Quote:

Originally Posted by hitman454
de vopsea cameleon nu ai auzit????

din cate stiu eu vopseaua camleon e una pe tot intergul caroseriei ... dar ... din anumite unghiuri nu isi pastreaza culoarea initiala ... adica cea c ai fct tu e un paintjob din doua culori ... nu cameleon ... nu am nimic cu genu asta de vopsire ... si mie imi place sa il folosesc ... dar mi se pare k la tine nu prea se potrivesc culorile pe masina ... no offence

ALXutz 06-06-06 18:28

maskt, ai un mod ciudat de a cobori garda la sol a masinii..in loc sa cobori masina cobori backgroundul cu totul, urci strada, apoi acoperi cu niste linii negre locurile ramase libere sus si jos..

c i k y 06-06-06 19:54

Quote:

Originally Posted by tng
maskt
singura greseala mai putzin vizibila pt unii..mai mult vizibila pt altii e imbinarea rotilor.
ai luat rotile cu totu`.... dar se vede urat lipitura,adica inca se mai vede din roata veche(si fata si spte)
am dat eu luminizitate mai mare la monitor :lol: ca asa nu se vedea :lol:

Sefu la mine nu se vad aceste greseli de la roti pentru ca am luminozitatea redusa :sad:

c i k y 06-06-06 19:57

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ALXutz
maskt, ai un mod ciudat de a cobori garda la sol a masinii..in loc sa cobori masina cobori backgroundul cu totul, urci strada, apoi acoperi cu niste linii negre locurile ramase libere sus si jos..

Frate liniile alea negre sunt doar de efect ! Uite si poza fara liniile negre unde se vede ca am retusat background-ul !

shantzu 06-06-06 20:13

1 Attachment(s)
comentati ;)

AdY9005 06-06-06 20:36

Quote:

Originally Posted by shantzu
comentati ;)

shantzu ar merje mai bine jante cromate sau negre;)

ALXutz 06-06-06 21:40

Quote:

Originally Posted by maskt
Frate liniile alea negre sunt doar de efect ! Uite si poza fara liniile negre unde se vede ca am retusat background-ul !

maskt, liniile alea erau pt ca initial iti fusese lene sa retusezi backgroundul, iar acum, dupa ce l-ai retusat, situatia sta la fel: ai coborat masina cu tot cu background si ai refacut partea de sus care iti ramasese goala.
Iti atasez 2 gifuri sa iti dai seama mai bine la ce ma refer. Numai bine

Ps: nu au mers atasate din cauza limitarilor forumului, asa ca le-am pus pe ftp. Here it goes then:
maskt vs. me

patriotu90 07-06-06 07:47

3 Attachment(s)
astept comentarii ....

L33L00 07-06-06 09:40

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by hitman454
comentatii

marfa culorea ...

comment pls pls pls pls la min la mondeo

patriotu90 07-06-06 09:48

gura aia de aer dp lateral nu e prea reala ... jantele si cauciucurile spre galben ... park a trecut prin spray dala anty gripa aviara ... :lol: :lol: :lol: ... arata nasol

All times are GMT +2. The time now is 09:36.

- Copyright 2026 4Tuning