![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
janta + cautciucu fata mi se par ff ciudate .... si in fata la cauciu parca se vede o pata neagra peste
|
maskt
singura greseala mai putzin vizibila pt unii..mai mult vizibila pt altii e imbinarea rotilor. ai luat rotile cu totu`.... dar se vede urat lipitura,adica inca se mai vede din roata veche(si fata si spte) am dat eu luminizitate mai mare la monitor :lol: ca asa nu se vedea :lol: |
1 Attachment(s)
comentatii
|
*maskt - :shock: tu glumesti, nu??? adik nu prea cred k aia e lucrarea ta finala ... adica la ce lucrari am vazut de la tine ... nu prea cred k puteai sa gresesti atat de mult la imbinarea rotilor ... ori au uploadat o alta masina ... cand inca era in lucru ...
*hitman454 - in unele locuri unde ai scos usa se vede sters (blury) ... in rest ... culoarea ... nu e prea reala ... |
Quote:
|
Quote:
|
maskt, ai un mod ciudat de a cobori garda la sol a masinii..in loc sa cobori masina cobori backgroundul cu totul, urci strada, apoi acoperi cu niste linii negre locurile ramase libere sus si jos..
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
comentati ;)
|
Quote:
|
Quote:
Iti atasez 2 gifuri sa iti dai seama mai bine la ce ma refer. Numai bine Ps: nu au mers atasate din cauza limitarilor forumului, asa ca le-am pus pe ftp. Here it goes then: maskt vs. me |
3 Attachment(s)
astept comentarii ....
|
2 Attachment(s)
Quote:
marfa culorea ... comment pls pls pls pls la min la mondeo |
gura aia de aer dp lateral nu e prea reala ... jantele si cauciucurile spre galben ... park a trecut prin spray dala anty gripa aviara ... :lol: :lol: :lol: ... arata nasol
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:36. |
|
- Copyright 2026 4Tuning