![]() |
Re: My KYS !!
A iesit MAXIM !:-)
|
Felicitari Cosmin, ai facut o treaba foarte buna! Arata de milioane! 8)
|
La multi ani,sa ai parte de tot ce iti doresti in noul an,atat pe plan familiar cat si financiar!! (scuze pentru intarziere,dar mai bine mai tarziu decat niciodata:lol::lol: )
|
4 Attachment(s)
Quote:
Multumesc pentru urari Andreica! Asemenea iti doresc. Azi am montat farurile cu lupe pentru ultimele setari. Totul functioneaza cum trebuie !! |
Quote:
|
Quote:
|
Domnule Cosmin,cum este posibil sa ai un motor asa de murdar? Nici eu la rabla mea nu am motorul asa de prafuit:drdodgy: Te rog frumos sa remediezi problema pana in vara:drdodgy:
De faruri nu mai zis ca sunt misto ca o sa-ti zica jumate de forum ca sunt misto:D |
Frumos jokere,sa le porti sanatoasa:lol:
|
Quote:
|
Quote:
De 5 ani ma chinui sa-i spal motorul :) sper ca in primavara sa rezolv "problema asta "!!! |
Frumoasa masina.Felicitari
|
beeelea masina..
felicitari pentru proiect si pentru rezultate mai ales.. foarte bine arata,culoare speciala frumoasa care da bine....totul ii ok botul ii spectacol rosu cu negru:X.... bafta in continuare...o sugestie ar fi ca jantele sa pui ceva mai late sa fie cracanata,buzate ceva sau un model gen Rial Trigon cu spite late ar da demential.. numai bine |
2 Attachment(s)
Quote:
Soosy...multumesc pentru idee! este foarte buna insa nu am fonduri de asemenea jante...!! La alte piese...se lucreaza :) |
Oglinzi incalzite:)
|
kys...care e treaba cu oglinzile, ai cumparat sticla cu incalzire sau ai cumparat doar rezistentele si le-ai lipit tu ? :???:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:38. |
- Copyright 2026 4Tuning