![]() |
Re: Recomandari filme si videoclipuri
Nu prea le am cu filmele...dar recomand 2 care le-am vazut recent si mi-au placut:
Weekend cu mama Big Mommas House(comedie) |
Recomand Crank
Ice age 1,2,3 American Pie 1,2,3,4,5,6 Autostrada Exceselor Gone in 60 seconds A walk to remember Pigs 2007 (comedie) Rambo 1,2,3,4 Cursa mortala 1,2 Fast & Furious 1,2,3, in special 4 Gran Torino Taxi 1,2,3,4 Toate sunt comedie si/sau actiune.Mai am sa va recomand dar mie lene sa scriu acum. |
The Hangover. Vazut aseara la cinema, mi se pare mama comediilor, recomand cu caldura.
|
Am văzut un film cānd eram mic mai pe la vreo 11 anişori aşa şi ma cam marcat,era unu cu nişte maşini de mergeau singure şi făceau victime pe autostradă,intrau īn case...şi tot aşa dacă īl ştie cineva să īmi zică numele pls!
|
Recomand toate seriile 2 fast 2 real ( nu 2 fast 2 fourious).......daca reuseste cineva sa faca rost de 2 fast 2 real 3 va rog contactati-ma, brian_skyline_dx id de ms...platesc bine pt el;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
unde ai gasit ice age 3? |
Quote:
|
Din trailer puteti sa va dati seama ca o sa fie ceva frumos ;)
|
cam asta va recomand, ordine aleatorie:
pulp fiction city of god stalker harsh times the prestige casablanca full metal jacket vanity fair sukiyaki western django dead end carandiru italiencele paid in full event horizon seriale: rome, entourage, californication. |
Recomand Pineapple Express - foarte, foarte tare :lol::lol:
|
Quote:
|
Am văzut acum 10 min The.Midnight.Meat.Train.LIMITED.DVDRip.XviD-SAPHiRE
mi sa părut o porcărie nu īmi plac genul de filme care nu sunt realiste;) am văzut foarte mult spuse şi mi-au plăcut gen:Eagle eye,Jean-Claude Van Damme - [2008] The Shepherd = Border Patrol şamd! Recomand :waist deep super tare,ice age (toată seria),room 1408 genial ! |
L-am vazut si eu acu ceva vreme si mi sa parut simpatic sa zic asa:D tre sa ne mai dezvoltam imaginatia si cu ceva SF-uri:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:16. |
- Copyright 2026 4Tuning