![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
Quote:
|
Ce parere aveti despre Univega HT-300 in raport cu pretul pe care il are?cam asta as vrea sa mi-o cumpar la vara:)
|
3 Attachment(s)
am si uitat sa mai pun poza cu bicla transformata :D o parere ? :???: :rolleyes2 aveti si o poza cum arata inainte
|
Stickerele sunt prea multe,mergeau 1,2...Vad ca deja la pedale s-a curatat primerul....
|
3 Attachment(s)
Noua mea bicileta facuta de mine
Timp de lucru 1 zi intreaga Mai am cateva detalii de facut si e gata O sa urmeze o vopsea si niste plimbare |
Quote:
|
Quote:
Salut.Frumoasa iesirea. Ala e un cadru Saracen??.. Daca da, il cunosc, a fost mult timp in ploiesti. Un catar nemuritor. A avut un AM de 150mm si un 66 pe el si nu s-a rupt. |
nu , e un polar X mai vechi ,2004 -2005 .
am cumparat`o din bucuresti , nu stiu acuma pe unde si`a pretrecut tineretile. |
4 Attachment(s)
this is my bike :D... nu e cine stie ce , insa eu am pus suflet in ea.Astept parerile voastre despre ea :rolleyes2 ...chiar daca sunt negative:sad:
P.s: idei despre modificari sunt binevenite :-P |
Quote:
|
7 Attachment(s)
S-au cam potolit spiritele pe aici,asa ca readuc topicul pe prima pagina cu ce am lucrat in ultima saptamana.
Povestea a inceput in fata calculatorului cand rasfoiam topicul asta si am dat de pozele cand imi terminasem trialul si cateva poze cu lucrerea executata de dany323bmx.M-a apucat o nostalgie de-mi venea sa-i plang de mila trialului meu stiindu-l abandonat. Asa ca m-am pus pe treaba:Am inlocuit teava rectangulara cu una rotunda(de altfel mult mai usoara:rolleyes2),grunduit,chituit,frecat cu glass paper foarte fin. Rezultatul se vede in poze.Nu e profesional dar ma multumesc cu atat:-) Mai sunt cateva reglaje de facut si maine ii fac niste poze completa, poate intereseaza pe cineva:lol:... |
3 Attachment(s)
Pun si eu cateva poze cu cea care mi-a oferit ruptura de radius si cubitus ale antebratului stang+ 2 oeratii chirurgicale...:lol:
-cadrul fusion -furca fata haro -rotile dhs -ghidon haro -..etc. |
10 Attachment(s)
Rabla mea cu cadru si furca din carbon ...
|
cadru nu prea e de carbon ... scrie pe el cr-mo (adica un fel de otel) :-?
|
daca si uratenia aia e din carbon atunci a mea e din titan cu kriptonit
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:58. |
- Copyright 2026 4Tuning