Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Folii Auto (https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto.html)
-   -   COLANTARI AUTO PROFESIONALE ® (https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto/39512-colantari-auto-profesionale.html)

colantari 04-07-11 09:25

Re: Colantari auto profesionale (folii carbon, metalizate, folii stopuri, faruri etc)

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 4441676)
Sa ma deplasez 300 de kmdus si 300 intors doar pt o evaluare e cam mult......ca sa inteleg mai bine ....ce ar trebui evaluat?....ca dimensiunea e aceeasi cu a unei nove obisnuite.....poate doar denivelarile de pe caroserie sunt mai accentuate.

NU avem de unde sa stiu de unde esti. Nu pot sta sa citesc profilul fiecarui client. Trimite poze cu masina pe [email protected] pentru evaluare.

valerunan 06-07-11 00:22

Re: Colantari auto profesionale (folii carbon, metalizate, folii stopuri, faruri etc)

salut.cat mar costa la un bertone colare 3m,pavilionul,capota si porbagajul?

xtz_06 06-07-11 08:49

[QUOTE=colantari;4441657]Da, avem.
Poti veni la noi la sediu sa iti alegi din zeci de nuante.
cat ma costa de colantat capota ?

Tibitzu 07-07-11 09:29

Folie geamuri Llumar autorizara toate geamurie (fata 73% cea mai deschisa) pentru ford focus 2010 facelift

si plafonul negru lucios

...astept mp...

Gianni_83 09-07-11 09:38

As dori sa stiu daca se poate colanta cu folie carbon o casca moto negru mat.Este rotunda nu are deformari in design

Vod00 10-07-11 14:44

Buna ziua! As dori sa pun folie neagra lucioasa pe plafonul unui Logan. Pe plafon am observat 1cm² de vopsea umflata, deci ar trebui smirgheluit + o mica urma de chit. Cam care ar fi costul total? Stima!

spgbuc 10-07-11 18:37

Salut ca ma costa sa colantez bandourile unui clio (usu_bara fata/spate) in total 6 bandouri in culoarea albastru (codul culorii e i45)

punky 11-07-11 19:30

2 Attachment(s)
salutare , pentru o vectra b , colantare full cu gri mat ,cat m-ar costa ?
care ar fi timpul de executie ? ce garantie oferiti pentru lucrarea facuta ?

in momentul de fata masina are mici imperfectiuni la vopsea pe care urmeaza sa le remediez la sfarsitul saptamanii , punctele remediate vor fi acoperite cu spritzchit , influenteaza in vreun fel aderenta colantului pe suprafetele respective ?
multumesc

colantari 12-07-11 08:00

Quote:

Originally Posted by valerunan (Post 4446232)
salut.cat mar costa la un bertone colare 3m,pavilionul,capota si porbagajul?

150 euro/ piesa - garantie 12 luni.
50 euro/ piesa - garantie 0.

colantari 12-07-11 08:39

[QUOTE=xtz_06;4446550]
Quote:

Originally Posted by colantari (Post 4441657)
Da, avem.
Poti veni la noi la sediu sa iti alegi din zeci de nuante.
cat ma costa de colantat capota ?

Folii lucioase / mate : 150 ron.

Gianni_83 12-07-11 18:21

Quote:

Originally Posted by Gianni_83 (Post 4453204)
As dori sa stiu daca se poate colanta cu folie carbon o casca moto negru mat.Este rotunda nu are deformari in design

un raspuns si pentru mine,te rog

alc2 12-07-11 18:34

Salut ,
1. Consola centrala are mici crapaturi in dreapta sus , se poate colanta carbon ?
http://s1.4tuning.ro/?mmid=2f1d1ce8eef85e8c9
2.Idem inelele de la aeratoare ,(in poza sunt cromate dar in realitate sunt plastic negru ) as dori sa stiu daca se pot colanta cu carbon , toate 4 ?
http://s1.4tuning.ro/?mmid=b894ece8eee89283e
3. Pret pentru folie usi spate si luneta Seat Ibiza 5 usi , cea mai ieftina folie.

catageo 12-07-11 19:54

Folie transparenta pe 2 faruri de bmw e46 cat costa?

valerunan 03-08-11 22:40

pentru o astra g bertone ,mar interesa capota,pavilionul si porbagajul.ce pret este ,va rog sa-mi raspundeti....aveti sediul in Pitesti?

colantari 09-08-11 13:19

Quote:

Originally Posted by Gianni_83 (Post 4460698)
un raspuns si pentru mine,te rog

Imi cer scuze de intarziere, insa pentru casca nu se poate face colantare dintr-o bucata. Iti recomand o vopsitorie. De exemplu Auto K9 Service.

All times are GMT +2. The time now is 17:40.

- Copyright 2026 4Tuning