Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

buddy_lexx 09-06-08 10:44

Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning

Quote:

Originally Posted by Khristy (Post 1580117)
dak imi permite si mie lumea as dori sa pun o poza aici ... e o simpla diploma :-))

nu vreau sa ma laud...dar merita :-))

felicitari cristi! :D

Khristy 09-06-08 11:06

mersi !! .

Jok3r K10 09-06-08 11:32

Felicitari Khristy!!

Ali_ump 09-06-08 11:35

Cu placere ...o meriti! Poate te-ai ofticat ...dar sa stii c nu e cum ai zis tu ! Nu stiam ce se va intampla la SV ...pur si simplu nu am avut posibilitatea sa ajung ...am niste probleme acum ...si na ...pana se rezolva u pot face nimic.

NT33EXE 09-06-08 13:19

aline, ar fi in beneficiul promovarii tuningului si al imaginii acestuia precum si a tot ce tine de el o mediatizare a rezultatelor obtinute de castigatorilor de la suceava in media locala.
nu mai zic de faptul ca ar fi bine ca periodic sa apara cate ceva semnificativ in mass-media.
daca ai nevoie de lobby te pot ajuta.;)

Khristy 09-06-08 13:40

Quote:

Originally Posted by NT33EXE (Post 1580655)
aline, ar fi in beneficiul promovarii tuningului si al imaginii acestuia precum si a tot ce tine de el o mediatizare a rezultatelor obtinute de castigatorilor de la suceava in media locala.
nu mai zic de faptul ca ar fi bine ca periodic sa apara cate ceva semnificativ in mass-media.
daca ai nevoie de lobby te pot ajuta.;)

O idee f buna John... si... felicitari pt prestatie !!!

26WRC 09-06-08 13:50

Felicitari tuturor celor din neamt care au participat!!! a fost foarte tare la suceava!!, incercati sa faceti si in piatra neamt o cursa, primarul vostru pare de treaba poate o sa va ajute cu ceva aprobari

sony_cristi 09-06-08 13:54

Felicitari pentru rezultate:D la cat mai multe realizari:D

NT33EXE 09-06-08 14:35

khristy > merci! odata cu indeplinirea proiectelor din vara asta sper sa scot un ALH superdotat ;)

cum zice si 26wrc ar fi foarte bine venita o cursa la noi. chiar daca nu gasim drum decat pe 201 m (pentru distanta asta ar fi cateva locatii). s-a mai facut la satu mare anul acesta si a iesit super.

Ali_ump 09-06-08 14:45

Ne-am gandit la 201 m pt vara asta ...sa vedem cum facem ...si John da-mi mai multe detalii despre ideea cumediatizarea. Uite id-ul meu ali_ump2004 sau la tel.;)

buddy_lexx 09-06-08 15:52

uite acu cat o fost campania electorala..trebuia domnu primar sa ne ajute si pe noi cu un show cva..frumos...cum se fac si in orasele mai mari... doar era benefic si pt el..:) dar poate poate o sa ne ajute si pe noi sa ne acorde macar o zi pe an in care sa facem ceva frumos cu masinile si motoarele din oras!

mariusD 09-06-08 15:59

si cam unde ar fi loc pentru asa ceva in acest oras?

buddy_lexx 09-06-08 16:01

Quote:

Originally Posted by mariusD (Post 1581034)
si cam unde ar fi loc pentru asa ceva in acest oras?

aici e cam dificil...ca centurile siguur nu le inchide..k iti dai seama ca n`au p unde circula tirurile... ma gandeam eu intr`o zi..pe albia cuiejdiului :D)) (just jokin`)

NT33EXE 09-06-08 18:48

pe drumul spre izvoare ar merge...
pe orhei si aici cred ca ar fi foarte simplu si devierea circulatiei

morpheusmaster 09-06-08 19:46

Felicitari tuturor celor din neamt care au participat!!!

All times are GMT +2. The time now is 04:38.

- Copyright 2026 4Tuning