![]() |
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
Quote:
|
E vb de de niste rame crom de ochelari pe care mi-i le-a facut Calin cadou.Le montez astazi sa vad cum dau, daca nu raman tot asa.
|
1 Attachment(s)
Quote:
e vorba de rama care este in fotografia de mai jos? |
Chiar cum mi-ai aratat u in poza Bontan sunt ochelarii. Din pacate ramele mele nu sunt originale si au niste defecte de fabricatie si nu le-am putut monta , o sa incerc pe alte rame sa vada daca se potrivesc bine.
|
nici eu nu am putut sa montez ramele alea pana nu mi-am facut rost de ochelari originali... intrau foarte greu pe ceilalti si nici nu stateau bine
|
2 Attachment(s)
Quote:
daca nu iti vin (sper totusi sa-ti vina), le vreau eu (la mine masca are unul lipsa si nu prea ii sta bine ... :) ). Bafta la proiect |
Pe ochelarii romanesti nu merg ornamentele alea frantuzesti, din cauza buzei de plastic de pe ochelar.
|
Ba merg foarte bine si pe ochelarii romanesti numai ca trebuie polizata buza aia!! Eu am montat asa ceva la ambele masini pe ochelarii romanesti!!
Btl-ule nu le da pentru ca sunt destul de rare!! Poze cu ornamentele le puteti vedea pe topicul masinii mele WRB!! O zi buna!! |
Quote:
|
Quote:
|
Bontane care o problema ta?? I-am dat un sfat omului in ideea de a-i veni in ajutor!! Nu trebuia s-o fac sau care e ideea??
|
DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
1 Attachment(s)
Nu inteleg ce atata cearta pe niste piese, gasite pana la urma la fier vechi...
|
Lipsa de ocupatie:).
Hai cu pozele alea:). |
Quote:
eu am tot cautat dar nu am gasit, si m-a deranjat faltul ca s-a bagat in seama degeaba, cred ca Dani e destul de mare incat sa nu aibe nevoie de sfaturi ce si cum sa faca cu piesele ... in fine, popasan, daca mai gasesti pe undeva unul sau doua inele anunta-ma si pe mine pls. Multumesc. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:14. |
- Copyright 2026 4Tuning