![]() |
Re: Divertisment
BIRMANIA - Predispozitie maladiva a unui ministru de finante de a pune noi taxe si impozite
GARGARA - Boala parlamentara AIUREA - Loc bine determinat spre care ne indreptam LEUCEMIE - Cancerul monedei nationale |
Bula se intoarce acasa foarte trist, dupa ce plecase sa ceara mana prietenei sale. Vazandu-l suparat, tatal sau il intreaba:
- Ce s-a intamplat Bulisor, te-a refuzat? - Da... Mi-a tras si o palma! - Cum asa? Nu i-ai spus cum te-am invatat eu? "Draga mea, timpul se opreste in loc pentru mine cand privesc in ochii tai!" - Vaaai! Asta era! Am gresit formularea. I-am spus: "Ai o fatza de mi se opreste ceasul! * Un betiv vine acasa manjit cu ruj de buze peste tot si aratand in ultimul hal si sotia sa il intreaba: - Da' ce-ai patit? Betivul raspunde: - N-o sa-ti vina sa crezi: m-am batut cu un clown! * La gradina zoo in fata unei custi cu hipopotami, ginerele ii spune soacrei lui: -Mama-soacra, vezi ce gura mare are? Si totusi nu scoate nici un cuvant... * O doamna doreste sa cumpere un papagal si, la piata, se adreseaza unui vanzator in acest scop: - Puteti sa-mi vindeti un papagal? - Bineinteles! Va pot oferi acest papagal la pretul de 80 de lei. - Oh! Este prea mult! Ceva pentru buzunarul meu nu aveti? - Va pot oferi acest papagal la pretul de 15 lei, dar trebuie sa va atentionez ca a fost la un bordel si vorbeste numai prostii! Femeia se gandeste ca il va dezvata de acest viciu si-l cumpara. Il duce acasa si-l pune in colivie. Ajuns aici, papagalul incepe sa vorbeasca: - Meserie! Casa noua, matroana noua, e tare aici! Vin fetele de la scoala. Papagalul: - Meserie! Casa noua, matroana noua, fetite noi, e tare aici! Seara vine sotul. Papagalul: - Meserie! Casa noua, matroana noua, fetite noi... cunostinte vechi... Salut, Vasile! * La revolutie o femeie gravida este impuscata.Se duce la doctor:are 3 gloante in ea ce nu pot fi scoase. Naste femeia 2 fete si un baiat. La 5 ani vine fata: -Mama, am facut pipi un glont! -Nu-i nimic, mama,esti sanatoasa. La fel si a doua fata la 10 ani. La 15 ani vine baiatul: -Mama, am sa-ti zic ceva dar e rusinos. -Ai facut pipi un glont? -Nu,cand am dat-o la l**a, l-am impuscat pe tata |
Un barbat facea cumparaturi intr-un supermagazin cu un carucior in care era si baietelul sau de trei ani. Copilul plangea isteric. Barbatul impingea alene caruciorul, spunand cu o voce linistita:
- Aproape am terminat, Adrian . Incearca sa nu plangi, Adrian . Viata o sa fie mai buna, ai sa vezi. Iti promit eu. Copilul plangea mai tare, dand din maini si din picioare. Ajunsi la casa, barbatul zice: - Incearca sa nu mai fii suparat, Adrian . O sa ajungem acasa curand. Totul va fi bine, Adrian .. Copilul zbiera din toti rarunchii, aruncand produsele din carucior. Casierita, impresionata ii spune: - Domnule, este extraordinar cat de bland si calm ii vorbiti baietelului dumneavoastra, Adrian ! - Pe baietelul meu il cheama Mihai, eu sunt Adrian.... IARNA PE ULITA 2010 A-nceput de ieri s-apara Cate-o groapa de rahat. Vremea s-a mai imbunat, Strazile-au ramas prin tara, Ca la sat. Sunt transee, nu sosele Nu poti circula deloc Caci sunt gropi din loc in loc Mari, cat sa-l ascunzi in ele Si pe Boc. Si cand ploua toate-au apa Nu se vede, dar precis Ca se-ascunde un abis Cam in ori-si-ce baltoaca. E de vis…….. ! Nu soferii sunt miopi Cand conduc, ci trebui spus, C-au o mare vina-n plus, Ca sunt "prosti de dau in gropi"…. Cei de sus! Zici ca mergi pe-alta planeta Avem gropi ca-n cimitir Nu le treci nici dac-ai TIR. Si voi vreti rovinieta? HAI SICTIR ! |
o reclama super tare :)
https://www.youtube.com/watch?v=gjyWP...eature=related sa lesini de ras :lol::lol::lol: https://www.youtube.com/watch?v=nZrCa...eature=related |
În sala de judecată:
- Linişte! strigă judecătorul. Cine mai face gălăgie va fi trimis acasă de îndată! - Ura! strigă inculpatul. Un tip care dorea sa isi vanda masina, isi scrie pe o hartie numarul de telefon si il lipeste pe geamul din spate al masinii. In timp ce era in trafic, primeste un telefon: -Alo, da! Cine este?? -Aici e politia, suntem in spatele dvs. Opriti pe dreapta pentru ca nu aveti voie sa vorbiti la telefon la volan! |
https://www.youtube.com/watch?v=DagVklB4VHQ - genial tipu :D ... e in 2 parti
|
Era genial :(
|
https://www.youtube.com/watch?v=Q0fVjBi1RMg :lol: Carburatoru` matii astazi si maine! :lol:
|
|
jos cenzura, jos cenzura!
|
A disparut sania cu lamborghiniuri 4TUNING.
|
Quote:
:) |
Cum pregatesc japonezii dimineata , in 5 minute, copiii pentru scoala !
https://www.youtube.com/watch?v=J_DJp...eature=related Bancuri Un barbat surprins la amanta de catre sotie, sare de la etajul 5. In cadere se gandeste: Nu puteam sa stau acasa cu nevasta....sa mananc un gratar...sa beau un sprit.....si .....cine stie...poate sa fac si sex?!?. Cade cu noroc pe o capita de iarba proaspat cosita din spatiul verde al blocului si cugeta: Doamne, cum e omul....numai doua secunde am fost disperat si cate prostii mi-au trecut prin cap.... ******************* Într-un mic orăsel din SUA, avocatul acuzării cheamă primul martor, o bătrânică simpatică. Văzând-o cam emotionată, începe cu o întrebare de complezentă: - Doamnă Jones , spuneti-mi dacă mă cunoasteti... - Dacă te cunosc? Dar bineînteles că te cunosc, domnule Williams , te stiu de când erai un băietel ! Ai fost o mare dezamăgire pentru mine. Minti, manipulezi oamenii si-i vorbesti pe la spate şi faci afaceri necurate cu masini! Dar cel mai rău este că-ti înseli fără rusine nevasta! Înmărmurit, avocatul încearcă să schimbe discutia si îngaimă: - Doamnă Jones , dar pe avocatul apărării îl cunoasteti? - Hm! Desigur că îl cunosc si pe domnul Bradley . E lenes, ia mită si e cam betiv..... Competenta sa ca avocat este pur si simplu îndoielnică. A, si să nu mai spun că-si înseală sotia cu trei amante! Una dintre ele e chiar sotia ta! În murmurul sălii, judecătorul le cere avocatilor să se apropie: - Ascultati, nenorocitilor, dacă vreunul dintre voi o întreabă pe bătrână dacă mă cunoaste, vă bag în puscărie! ********************** |
1 Attachment(s)
Calculul traiectoriei
|
Divertisment: NSFW!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:34. |
- Copyright 2026 4Tuning