![]() |
|
Re: Caut melodie! :)
@Trickz : Fatboy Slim - The Rockafeller Skank e melodia d kare zici
|
oky need big helllllllllllp!! de cateva zile o colega imi face capu carapace cu o piesa pe care am auzit-o in club(eu habar n-am de piesa aia da ma rog)
deci va rog tot ce stiu e: "o ai aia cu break tour neck" si ca: "ea: apai stai sa ma gandesc ea: zicve... ea: pam pam.... youre fu***n neck ea: pam pam.... youre fu***n neck ea: )))) ea: ))))) ea: te am lamurit? ea: ))" dc aveti vreo idee, cea mai mica pls :P p.s. nu e piesa da la busta bhymes break your neck |
sigur, speram ca nu te astepti la un raspuns : / las-o naibi , nu ti-a dat nici un indiciu : /
pana atunci ,cine are o varianta slow ... sloooooooooooooooooooooooooow de la pachanga - loco ? |
Quote:
|
santos...am mai pus-o odata...
asta e? |
1 Attachment(s)
Quote:
am gasit-o intr-un final.... misto piesa... dc e careva interesat: p.s. scuzati numele din greseala am denumt zipul ca folderul :)) la piesa ii zice: Cylsound - Get Drill & Work |
Caut si io o melodie...am cautat-o pe prea multe huburi si tot nu am gasit-o...:|
Poate o are cineva,sau poate o gaseste...:D Drunken Tiger- Fists of fury 10x....anticipat...da nu cred ca o gaseste cineva....:D |
caut si eu o mel care am auzito pe kiss fm nu stiu formatia decat numele melodiei,e ceva de genu "az&ti" daca o are cineva sa o puna aici va rog sau sami ziceti macar numele complet
|
shi eu caut o mel...am auzit-o p mtv sau utv...se numeste ceva de genu 'pochata'...dak stie cineva ceva d aceasta mel sau o are....sa o puna aici plsss :)
|
Inca o tema de cercetare: melodia din reclama la Touareg Mountain, o are cineva? pls pls pls. Are un ritm bestial
|
Dave Mcullen - my bitch ? cineva? plz ca nu o gasesc pe nicaieri :/
si mai este o piesa acuma a aparut nu e nu sh ce da imi place de numa, e ceva cu de genu raisa, adica cu versuri aiurea da prinde :)) ... deci piesa suna cam asa: "loca give give me your poca nana naa " si tot asa :P siguro o stiti :) ms anticipat |
este Dave Mcullen - Bitch poate d aia n`o gaseshti :D
|
Quote:
mai gasesti si cu lucia in loc de natalia gordeienko |
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)