![]() |
Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale
Quote:
|
Quote:
|
BRAVO! Atat am de spus!
Bravo voua! Tuturor care v-ati decis sa participati. |
Ramane batut in cuie
14 ianuarie ora 18 toata tara simultan NASCUT IN ROMANIA |
NU ALIMENTATI . NU INTRATI IN NICI O BENZINARIE SINCER NU-MI SUNA A PROTEST. ADICA E O ZI NORMALA. IMPORTANT E SA NE VADA CINEVA CA AM IESIT SA FACEM PROTEST NU SA STAU IN CASA SI SA NU ALIMENTEZ. MAI BINE SUNA SA BLOCAM BENZINARIILE ASA II AFECTEAZA MAI MULT PE BENZINARI. DACA BENZINARIA E BLOCATA E CLAR CA NU ALIMENTEAZA NIMENI
PAREREA MEA |
nu este protest. este boicot
|
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/6GW_y6v17is?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/6GW_y6v17is?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
|
Bun atunci Romania trezeste-te 14 ianuarie 2011 orele 18 sa vedem daca adunam toate orasele...sa facem noi ceva daca restu doar stau acasa si se scarpina la....
|
In Ploiesti a fost astazi, am inteles ca a iesit foarte bine, eu nu am putut merge.
Cred si sper ca o sa facem si pe 14. |
Incredibil!Apar orasele care protesteaza ca si ciupercile dupa ploaie!!!Perfect asa!Acum sa ii vad pe cei care comentau in decembrie si spuneau ca nu o sa facem nimic!Este bine ca lumea usor-usor se aduna!Romanul "prinde gustul" protestului!!!
Romanul parca incepe sa realizeze ca este furat,ca nu este respectat! Tin sa va multumesc tuturor celor care au participat si vor participa la aceste intalniri!!! Asa romani tot sa avem in tara asta!!! |
Stiu ca ati zis la ora 18.00 dar de cand a s-a anuntat la bucuresti de vreo 5 zile cine a stabilt ora a scris 17.00 deja la noi lumea stie de 17.00 ...VA ROG DIN TOT SUFLETUL caci voi inca nu ati facut public....putem sa o facem la nivel national la ora 17.00???mie frica stiind cum sa preentat bucurestiul adica slab sa nu fie si mai slab
Va multumnesc |
14 IANUARIE ORA 17
TOATA TARA SIMULTAN NASCUT IN ROMANIA |
avantajul la orasele mici e ca acolo se poate bloca toate benzinariile din oras daca se aduna lume
|
Quote:
|
Ramane pana la urma la ora 17:00?
Stabiliti ora , sa stim sigur ce si cum. Multam'. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:29. |
- Copyright 2026 4Tuning