![]() |
Re: Club astra bertone
1 Attachment(s)
sal deci linia cu loganu nu eram eu contra logan e pe grupe si cand nu ai pereche la grupa ta te dai cu primu de la grupa urmatoare deci 2000 turbo cu 1600 aspirat e injosire pe fata
\ de exemplu |
1 Attachment(s)
Daca* mai are cineva poze* d azi .... Atasez eu una :P
|
Eu din pacate nu am nici o poza. Sper ca va placut , poate ne vedem si data viitoare :D
|
Dar vad ca din poza vad ca ne-au cam napadit taxiurile:D
Coni...Daf-ul ala se dadea cu Clio ala???:shock::shock: |
da se dadeau impreuna dar grupe diferite o sa revin cu poze noi de azi cu ceva bertoane prezente la SF GHEORGHE
|
Da exact cine zicea d taximetrist ca am auzit la tv ca lar fi omorat pe unu de`al lor
Si deaia sau strans toti acolo |
salut ma ajuta cineva cu o intrebare ? deci am un bertone turbo si vreau sa-l echipez de iarna !! vreau sa stiu daca pot sa pun jante de tabla pe 15 !!?? stie cineva ? HELP !!!
|
NU. Minim 16 si singurele de tabla care le gasesti pe 16 sunt de Astra H (ET37) sau de Vectra C (care sunt foarte rare ET46). Cauciucurile daca ai suspensia originala, poti merge si cu 205-55-16, altfel 50 talonul este un must have ;)
|
multumesc pentru informatie :) si sa avem toti o iarna cat mai usoara :D
|
Saptamana asta se anunta ceva? o plecare la o pizaa ceva? :D
|
Discutam dupa marti incolo.De principiu iesim dar sa vedem unde mergem, poate facem ceva mai special ;)
|
|
S doarme p forum ??? Numai zice nimeni nimik?
|
Se mai doarme ...cel putin eu...ca la 6 plec pana la Bacau cu ceva treaba...asa ca v-am salutat si noapte buna :D
|
Well...asteptam weekendul.Care stie, ce fel de LSD se poate monta pe masina si care se merita cel mai mult?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:02. |
- Copyright 2026 4Tuning