![]() |
re: Club Ford Capri
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
la v6 sint mai apropiate unele de altele .nu stiu exact distantza dar miine iti dau un raspuns! |
daca ai cutia cu clopotul detasabil pui clopotul de V6(am eu unul dar din fonta-50 RON)
punctele de prindere superioare sunt mai apropiate intre ele la V6 |
Quote:
Am aflat ieri, cand am dat jos v6-le de pe Scorpio. Oricum, tipul e de acord sa facem schimb de cutii de viteze (a mea e ceva mai vandabila):-P . Cu v6-le ast iara mi-am lasat chilotzii la amanet:oops: |
vad ca motoare avetzi da parbriz mucles. ce oameni si femeile astea....
|
Quote:
eu vorbesc eu aud! |
vand parbriz capri mk3- 200 euro :D =:))
|
7 Attachment(s)
Ieri si astazi, impreuna cu fratiorul meu mai mare :), am reusit sa schimbam discurile, placutele de frana si bratul inferior dreapta. Pe ultimul trebuia sa mi-l schimbe nea mecanicul, dar m-a tot dus cu vorba vreo 3 zile pana cand a venit weekend-ul si...
|
Quote:
Quote:
>> http://www.danscapri.co.uk/CapriHistory.htm "Between 1969 and 1974 over 1 million Mark 1 In 1974 the Mark 2 was introduced The Mark 3 replaced the Mark 2 halfway through 1978" ------------------------------------------------------------- Productia totala Ford Capri: 1,172,900 MKI 403,612 MKII 324,045 MKII :shock: :shock: :shock: Culmea k azi mai multe MK III vezi..decat MK II(raritate mare la noi) iar MK I..mai sunt..trebuiesc doar gasite...dar apar ele slowly..but surely :oops: :twisted: :twisted: ideea e k multe MK I si cateva MK II au fost exportate spre Australia si SUA....dar totusi, cam putine pe la noi :???: |
Salutare.Acum cateva luni va povesteam ca am achizitionat o capra mk1 '72 facelift 1600.De atunci pana acum n-am avut timp sa ma apuc de reconditionarea ei.Dar acum sunt hotarat ca pana in vara lui 2007 sa pot sa o scot la plimbare, insa am nevoie de ajutor cu niste piese:
* aripi fata . stanga si dreapta . ( am dr. lovita si st. cu rugina ) *ornament ( cadran ) geam stanga spate ( e acolo , dar nu e original ) *oglinzi ( nu mai e nici una p masina , am auzit ca se pot pune de dacie veche , dar poate gasesc ceva de capri ) *parasolar dreapta ( lipseste cu desavarsire ) *aerisirea de jos de pe dreapta ( eu am mk1 facelift deci cu aerisiri scurte ) *semnal fata dreapta , stanga + eventual bara cu totul . *stop stanga ( sau daca stie cineva cum sa-l readuc la culoarea originala , momentan e cam "palid" ) Astept orice fel de sfat sau indrumare despre cum sa procur cele de mai sus... |
o idee legata de reconditionarea stopurilor /semalelor matuite... uniformizeaza zgarieturile cu smirghel foarte fin si apoi aplica un lac incolor de foarte buna calitate...sau poti incerca un pigment..dar asta e alta poveste...
|
Quote:
|
Intrebare pentru mecanici:
Pot adapta discuri si tamburi de frana de Sierra pe Capri? Ce tre' facut pentru asta ca sa fie si sigura lucrarea? |
ok. merci de info. cred ca o sa incerc asa cu stopul.
ps: stie cineva cam cate modele de mk1 facelift sunt p la noi ? si un up pt intrebarea lui johnny111. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:35. |
- Copyright 2026 4Tuning